Ползвал ли е някой SPRINT за телефонни услуги

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
hrimi

Ползвал ли е някой SPRINT за телефонни услуги

Мнение от hrimi »

Привет на всички, има ли някой от живеещите в Канада, който да е ползвал или ползва SPRINT.CA за стационарния си телефон?Надеждни ли са и като качество съпоставими ли са, да кажем, с TELUS? Благодаря предварително на тези, които ще дадат смислен отговор по темата.
Частен детектив
Аватар
taralej

Мнение от taralej »

Здрасти,
аз ползвам Спринт, но към БГ излиза много скъпо.Ако държиш да имаш Лонг Дистанс на стационарния си телефон е горе-долу добре.Аз лично ползвам карти и ми излиза много по-евтино.
"Книгата на живота започва с един мъж и една жена в една градина, а завършва с Апокалипсиса." - Оскар Уайлд
hrimi

Мнение от hrimi »

Здравейте,
Лонг Дистанс ползвам чрез www.timestelecom.ca и сме доволни. Идеята ни е да ползваме www.sprint.ca само за Америка. Това което предлагат ни е по-изгодно, но не сме наясно с характеристиките на връзката. Въпросът ни е за самото качество на разговорите.
Частен детектив
miteto
Модератор

Мнение от miteto »

За лонг дистанс ли питаш или като цяло ? Аз ги ползвам след като педе****те от Бел ми изиграха ку***ски номер и съм доволен от Спринта. Въпроса за качеството не мога да го разбера, стационарен телефон, също като Бел, разлика нямат със смотаняците от Бел когато правиш local call или ползваш лонг дистанса от Спринт или пък calling card. Customer service е мнооого по-добър от на Бел (които меко казано са идиоти и не ги бърка дали ще те загубят като клиент или не). По едно време правеха малки грешчици във фактурата 3-4 месеца поред, но като им се обадиш веднага се коригират. Абе за мен Red is smarter :D
П.С. Сега видях че не питаш за лонг дистанса. Качеството си е нормално, като на всичките други компании барабар с боклуците Бел :D Смело взимай ако ти предлагат по-добри цени.
speedy

Re: Ползвал ли е някой SPRINT за телефонни услуги

Мнение от speedy »

hrimi написа:Привет на всички, има ли някой от живеещите в Канада, който да е ползвал или ползва SPRINT.CA за стационарния си телефон?Надеждни ли са и като качество съпоставими ли са, да кажем, с TELUS? Благодаря предварително на тези, които ще дадат смислен отговор по темата.
Използва се същата технология, така че няма технически проблеми. Единственото нещо, е че ако искаш ADSL, няма да ти го пуснат, ако линията е от Спринт.
За оплаквания: Armenian Holy Trinity Church - (416) 431-3001
Аватар
Pate Jaki
Обратна връзка:

Мнение от Pate Jaki »

I az mislia, che Sprint za stacionaren telefon (mestni razgovori) sa priemlivi.

Nie minahme kam tiah ot Bell v priliv na 'antimonopolen' aktivizam :-)

Udobnoto pri smianata e, che si zapazvash nomera na telefona i ne se glavobolish s anulirane i pr. Obazdash se na Sprint i tova e.

A za long-distance razgovori do Bulgaria (Sofia) otkrih (i sam mnogo dovolna) kartata "New Time" - MNOGO minuti dava.

Cheers!
Заключено