Извикаха ни на Второ Интервю
Извикаха ни на Второ Интервю
докато чакахме писмо за визи. От форума разбрахме , че отдавна втори интервюта не се провеждат, но ето че не е така. Малко сме объркани, защото ако наистина са престанали да викат в Букурещ на интервюта значи ние сме някакво изключение и нещо не е наред. Ако все пак някой е бил скоро ще сме много благодарни да даде информация.
Ми незнам какво могат да ви питат още при положение че чакате визите. Според мен имате някакви проспуски като сте попълнили анексите и ще ви извикат да ги оправите. Например имате някои и дуг месец в които не сте обявили какво сте павили и ще искат да знаят.
Стандартния отговор е:
Je n'ai pas travaillé
Мен за такава глупост ме извикаха в посолството а полсе ми се обадиха по телефона за да го повторя.
Стандартния отговор е:
Je n'ai pas travaillé
Мен за такава глупост ме извикаха в посолството а полсе ми се обадиха по телефона за да го повторя.
[/quote]И има ли някои да е бил военен или да е работил в тази сфера?
Да. Има. До колкото разбрах напоследък много хора работили в тази сфера не бяха поканени на второ интервю и си получиха визите. Това, което ме учудва е, че хората казват че вече не провеждат втори интервюта за работещи в тази сфера. Излиза че или ние сме някакво изключение или информацията, която имам не е вярна.
Да. Има. До колкото разбрах напоследък много хора работили в тази сфера не бяха поканени на второ интервю и си получиха визите. Това, което ме учудва е, че хората казват че вече не провеждат втори интервюта за работещи в тази сфера. Излиза че или ние сме някакво изключение или информацията, която имам не е вярна.