Извикаха ни на Второ Интервю

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
qwerty

Извикаха ни на Второ Интервю

Мнение от qwerty »

докато чакахме писмо за визи. От форума разбрахме , че отдавна втори интервюта не се провеждат, но ето че не е така. Малко сме объркани, защото ако наистина са престанали да викат в Букурещ на интервюта значи ние сме някакво изключение и нещо не е наред. Ако все пак някой е бил скоро ще сме много благодарни да даде информация.
Botzo

Мнение от Botzo »

Ми незнам какво могат да ви питат още при положение че чакате визите. Според мен имате някакви проспуски като сте попълнили анексите и ще ви извикат да ги оправите. Например имате някои и дуг месец в които не сте обявили какво сте павили и ще искат да знаят.
Стандартния отговор е:
Je n'ai pas travaillé
Мен за такава глупост ме извикаха в посолството а полсе ми се обадиха по телефона за да го повторя.
bisi

Мнение от bisi »

А кога минахте медицинските прегледи?И има ли някои да е бил военен или да е работил в тази сфера?
qwerty

Мнение от qwerty »

[/quote]И има ли някои да е бил военен или да е работил в тази сфера?
Да. Има. До колкото разбрах напоследък много хора работили в тази сфера не бяха поканени на второ интервю и си получиха визите. Това, което ме учудва е, че хората казват че вече не провеждат втори интервюта за работещи в тази сфера. Излиза че или ние сме някакво изключение или информацията, която имам не е вярна.
Заключено