Ф1 в неделя
Ф1 в неделя
Какво стана с агитката за Ф1?
Имаше голяма тема преди 2-3 месеца. Има ли някаква организация?
Ние сме там.
Имаше голяма тема преди 2-3 месеца. Има ли някаква организация?
Ние сме там.
- IvHaydu
- Хайдутин на годината
Аз смятах да ходя, ама...
Голямо чакане ще падне, пък и усещам, че резултата няма да ми е по вкуса...
Ще си го гледаме вкъщи, на по биричка (всъщност, поне на по бира на 10 обиколки
)...
Който желае, да се чувства поканен (бирата НЕ е включена в поканата).
Голямо чакане ще падне, пък и усещам, че резултата няма да ми е по вкуса...

Ще си го гледаме вкъщи, на по биричка (всъщност, поне на по бира на 10 обиколки

Който желае, да се чувства поканен (бирата НЕ е включена в поканата).

Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
Ами аз съм пуснал една тема под шипковият храст от 5 дена със запитване дали ще има организирано ходене на Формулата, ама никой не се обажда.
Иначе знае ли някой дали ще може там на място да се купи билет или да се влезне между капките след началото на старта?
А що се отнася до това дали може да се отиде с кола там, смятам че само ще си вкараш автогол - защото после незнам колко време ще се измъкваш оттам след края на състезанието. Предполагам, че пътищата ще са окупирани от пешеходци навсякъде.
Иначе знае ли някой дали ще може там на място да се купи билет или да се влезне между капките след началото на старта?
А що се отнася до това дали може да се отиде с кола там, смятам че само ще си вкараш автогол - защото после незнам колко време ще се измъкваш оттам след края на състезанието. Предполагам, че пътищата ще са окупирани от пешеходци навсякъде.
формула 1
Да ви питам откъм Канада гледат ли се без проблеми кръговете от формулата по кабелните телевизии. Че нали е малко по-европейска- дали се хваща при вас.
В БГ се мъча на немски с RTL-а.
В БГ се мъча на немски с RTL-а.
- IvHaydu
- Хайдутин на годината
Аз също ги гледам, въпреки че точно заради лошото представяне на Ферари много не са ми забавни финалите...Rainmaker написа:samo deto evropeiskite sustezania sa v dosta ranni chasoveIvHaydu написа:Гледат се, безпроблемно, дават ги по TSN (англ.) и RDS (фр.).
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
no otkakto otpadna monopola na ferari imam jelanie da gi gledam

Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
- Danail
- Обратна връзка:
Ей, искрено ви завиждам, цхе можете да гледате фомулата на живо. Дано и аз да мога да я гледам на живо следващият път - вече в Канада. Аз сега се мъча да скърпя семейния бюджет и да отида август в Турция, ама нещо към момента не успявам. Да ме извиняват феновете на Ферари, ама нещо много се излагате напоследък .... То пък бива- бива, ама чак пък толкоз... {малко камъни в градината на IvHaydu
)}

Бъди смел, а когато не си, преструвай се , че си, никой няма да усети разликата!
- IvHaydu
- Хайдутин на годината
Това какво е?Таратор написа:Както и по SPEED TV.IvHaydu написа:Гледат се, безпроблемно, дават ги по TSN (англ.) и RDS (фр.).
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()