PROVERKA NA ZDRAVNO OSIGURITELEN STATUS V BG

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Аватар
THC
СЕКСИ ПИЧ

Мнение от THC »

а тва е много лесно изисква се дани за лицата по номер на паспорта-само преди няколко месеца като ме задържаха в Турция ми тръснаха цялата история на влизане и излизане от страната принтирана-без никакви проблеми , ако се направи смислен закон Гр.Полиция ще предостави данните на ол партийс кънсърнд
miteto
Модератор

Мнение от miteto »

Хехе, че е лесно - лесно е, 2-3 сериозни фирми могат да свържат всички държавни системи за 3-4 милиона евро... Ама ... Тогава кой ше папа комисионните ? 3-4 милиона и оп - всичко е готово. Не е ли по-добре 16 милиона за едно министерство, 10 за друго, пък тук-там системата се провалила, айде нов конкурс и комисионките валят :D
Аватар
bgmontreal
Обратна връзка:

Мнение от bgmontreal »

Вие луди ли сте?
Та щом всички системи почнат да си "говорят" къде ми е прайвасито?
Само за да критикувате сте готови и на такива налудничави идеи.
По добре да пусна една молба по баща ми вместо да ми надничат зад гърба от всякъде.

Докога само ще се критикува?
Та до скоро INS и IRS не си "говореха", а тук в Канада няма институция дето да е толкова свързана колкото вие искате.
Даже квебешките и канадските данъчни си "говорят" с 1-2 години закъснение.
http://www.facebook.com/dkatev" onclick="window.open(this.href);return false;
http://blog.danielkatev.com" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.bgmontreal.biz" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
THC
СЕКСИ ПИЧ

Мнение от THC »

аз съм против обмяната на такива данни - говоря за конкретния личен случай с мое разрешение -да ми дадат данните или още много по - просто да си пратя копие от паспорта с печатите изход/вход.

защото аз пробвах тая работа с молбата и бащата - и там има някакъв параграф 22 обаче
mambo

Мнение от mambo »

А на мен ми излиза това:

СПРАВКА КЪМ 08 ЮНИ 2005 ГОДИНА
ЛИЦЕТО Е С ПРЕКЪСНАТИ ЗДРАВНООСИГУРИТЕЛНИ ПРАВА

Какво значи това, ще плащам ли, няма ли или просто няма да си ходя вече в Бг-та?
Аватар
Sneji
Най-любезен форумец
Най-любезен форумец

Мнение от Sneji »

И на мен ми излиза това:

"СПРАВКА КЪМ 08 ЮНИ 2005 ГОДИНА

ЛИЦЕТО Е С НЕПРЕКЪСНАТИ ЗДРАВНООСИГУРИТЕЛНИ ПРАВА"

Явно някой продължава да ми плаща осигуровките през изминалите повече от 3 години дето съм в Канада :wink: .
Май ще ми се наложи да доказвам, че "нямам сестра".
Изображение
Аватар
Lyubima
Обратна връзка:

Мнение от Lyubima »

Знаете ли дали в консулството имат образец на молба-декларация за освобождаване от плащане за периода от 2005 до сега ? Предполагам че може и да нямат затова може ли някой да напише какъв текст има тая молба-декларация. Дали трябва да се завери нотариално в консулството преди да се изпрати?
Заключено