Гласувайте! България сега има нужда от вас!

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
deno
Обратна връзка:

Гласувайте! България сега има нужда от вас!

Мнение от deno »

Здравейте!
Реших да влезна във вашия форум, за да ви призова да участвате на изборите на 25 юни - събота.
Правя го, защото до някъде от вас зависи, да направите така, че да направим България страна, където българите искат да живеят в страната си като достойни граждани в една работеща за тях страна.
Вие най-добре знаете защо сте се махнали.
Дайте да променим нещата и също така да не допускаме комунистите пак да дойдат заедно с царя.

поздрави,
Дено :)
Аватар
THC
СЕКСИ ПИЧ

Мнение от THC »

Аватар
shark6286

Мнение от shark6286 »

А като няма какво свестно да избереш от това което се предлага за кого да гласуваш ? За 15 години "демокрация" всички се изредиха да управляват и сме на същия хал. Аз НЕ ЗНАМ за кого да гласувам. Затова мисля да оползотворя това време за нещо по-приятно и полезно.
deno
Обратна връзка:

Мнение от deno »

мислиш, че няма значение
имаше време, в което заплатите бяха 3 долара - тогава ни управляваха комунистите примерно
сега някои се взеха 1/3 от България

щом си решил да не гласуваш, няма да те убедя, но има смисал да гласуваш ако не си с леви убеждения.

тук имаме нужда.

Всъшност не знам каква е тая кампания дето призовава да не се гласува.
10 човека да идат да гласуват пак се признават изборите. Само дето тези 10 решават гласа на десетки хиляди, а не само техния.
И като идат пенсионелите чинно да пуснат бюлетина за комунистите, защото те не слушат таки кампании, и пак комунистите ще ни управляват.

аа ето и причината точно т.нар. анархисти(понеже са леви) да надъхват младите да не гласуват, за да може пенсионерите да решат бъдещето ни...
и тогава идва ред на новата вълна на имиграция...

направете така както се прави във страната, в която сте - това е пример, че точно този модел искате
Аватар
MrGeek
Путлер Капут

Мнение от MrGeek »

То хубаво да гласуваме, ама кой ще ми плати самолетния биет до Отава? :lol: :beer:
Аватар
Леля Екимка
Диване
Обратна връзка:

Мнение от Леля Екимка »

Ei, tova da ne e politburo tuka! Tozi Deno i v drugia forum sushtata tema e pusnal!
Napuk nema da glasuvam! na men vremeto mi e skupo! Kato iskat da glasuvame - shto niamame izbiratelna sekcia! 10000 dushi malko li sa!?
Are sikter!
Представителна извадка тип "паплач"
Изображение
Аватар
VanBC
Модератор

Мнение от VanBC »

Дублирана тема => катинар. Другото копие е тук.
Заключено