Zdraveite moeto intervu mina vchera i kakto obeshtah sega shte napisha tuk vsichko nadiavam se da pomogna na tezi na koito im predstoi takova:)
Ta znache po samata procedura: Moite dokumenti saprugat mi gi beshe podal v Canada az za samoto intervu si nosih samo originalite na vsichkite mi dokumenti- svidetelstvo za ragdane, brachno, diplomi....Procedurata beshe startirana 01.2005 intervu-07.2005.
Sega za samoto patuvane: Patuvah ot Ruse s tazi firma Robo-taksi/0886339399/ te imat niakolko shofiora az patuvah s Tsvetomir mislia se kazvashe momcheto. Strahoten e! Minavahme granicite za secundi, strashno opraven i absolutno si razbira ot rabotata. Pristignahme pred posolstvoto v 07.00(imah chas za intervu za 08.30) pusnaha me da vliaza v 08.20 chakah do 09.30. Intervuto mi beshe tochno 1 chas. Vaprosite biaha kato na razpit. Intervuirashtata beshe mnogo lubezna i zadavshe vaprosite dosta profesionalno. Edin sled drug i po sashtestvo. Kogato chueshe tova koeto ia interesuvashe minavashe na sledvashtia vapros. Ta taka sled 1 chas razpitvane tia se usmihna(tozi pat taka niakasi veche istinsko) i me popita dali imam kade da izchakam do 15.00 chasa za da si vzema visata::))))))))) Po pricip kaza tia bi tribvalo da si izpratish pasporta sled 15 rabotni dni za visa no az shte napravia vsichko vazmogna da ia vzemesh dnes! Naistina v tozi moment zagubih uma i duma:) Tia me popita dali shte e problem da izchakam do 15.00 i sama li sam doshal v Romania az i kazah che SHTE CHAKAM!!!!! Taka che momcheto ni porazkara iz Bucharest(dosta nepriaten grad spored men) i v 15.00 ni varna pred posolstvoto( az biah s moite roditeli za kurag:) ) Ta pochakah do 16.30 i si vzeh obratno passporta s vizata.Tova e ne se seshtam kakvo drugo da napisha sega no ako ima vprosi pitaite:)
Za intervu po sponsorska programa family class
-
-
-
Vaprosite
Hi
Znachi za vaprosite: Te biaha prosto nai- razlichni ot vaprosi zasiagashti niakavi sasvsem drebni detaili kato naprimer: Kade se razhogdate kogato ste v Sofia? Az i kazah imame tam edna planina deto mnogo obichame da hodim i tia kazva : A daaa Vitosha
Do vaprosi za badeshtite ni planove kakvo smiatam da pravia v Canada. Razglegda mi vsichki snimki koito i nosih ( pisheshe mi v pismoto da nosia snimki s men) Za snimkite ot svatbata pochti za vseki chovek popita koi e, kakav e, ima li niakoi ot tiah koito da givee v Canada. Pita me kak sme reshili da se ogenim, kakvo raboti maga mi, kakvo e uchil, poznavam li negovoto semeistvo, mislila li sam niakoga che shte giveia tolkova dalech ot Bg, razpitva podrobno za nahste vzaimootnoshenia s maga mi i kak e protekla vrazkata ni, kade sme patuvali zaedno, men me pita kakvo sam rabotila, uchila i t.n no mnogo ne se zadalbochi varhu tova. Hmm kakvo oshte..... a pita toi dali mi prashta pari sega po kolko i niakoga dali mi e otkazval da mi prati pari kogato sam mu iskala, abe obshto vzeto kato cialo saveta mi e da ne se lage za nishto na intervuto, zashtoto izpitvashtata taka dobre znae kakvo tochno da popita i taka se zadalbava po niakoga v detailite che ako reshish da izlagesh za neshto prosto spored men niama da mine. Az lichno ne bih mogla da ia izlaga pri tova intervuto mi beshe na angliiski tia zadavashe vaprosite dosta barzo edin sled drug kogato resheshe i ako lagesh sigurno shte si prolichi. Nakraia veche me pitashe kakvo mislia da rabotia tam a az savsem chestno i kazah che nai mnogo neshto malko da porabotia zashtoto iskame da si imame bebe skoro (misleh che tova ne e mnogo dobre da i go kazvam taka ama tova si e fakt) a tia se usmihna i kaza Pogelavam vi mnogo bebeta
Taka che ne e strashno, ne e i priatelski razgovor na kafence prosto horata iskat da znaiat kak stoiat neshtata s vashata vrazka....Ne se seshtam v momenta kakvo druga da napisha ako ima vaprosi.....znaete.... Pitaite