необходима сума при влизане в монреал
необходима сума при влизане в монреал
Здравейте на всички.Нашето семейство е тричленно.Молим някой да ни обясни всичките тънкости на летището.Колко пари трябва да носим в брой,колко да декларираме.в каква валута изобщо за всичко, което се сещате.Забравих да ви кажа ,че на интервюто сме обявили 8000$ USD.Благодарим ви предварително
Re: необходима сума при влизане в монреал
мисля че отговора го даваш сам.jorok написа:Здравейте на всички.Нашето семейство е тричленно.Молим някой да ни обясни всичките тънкости на летището.Колко пари трябва да носим в брой,колко да декларираме.в каква валута изобщо за всичко, което се сещате.Забравих да ви кажа ,че на интервюто сме обявили 8000$ USD.Благодарим ви предварително
под каква форма ще ги носиш е въпрос на избор, но трябва да очакваш да ти ги поискат да ги видят. всичко зависи от имиграционния на летището. лек път
По закон трябва да влезнете със сумата, която сте посочили. Само че в този случай ще си вкарате голям автогол. В Квебек мнооого закони не се спазват или се гледа през пръсти, така че, едно 80% от влизащите емигранти не спазват условието. Вие си решавате как ще постъпите.
Аз искам да предупредя, че после ще има да се маете в коя фабрика да работите като луди за да вържете края...
Мен не ме предупредиха и бях бясна. Въпреки че нямах право на социал, не тръгнах да го плюя като болшинството, които си декларират всичките парички. Дано не ви се случи и на вас!
Аз искам да предупредя, че после ще има да се маете в коя фабрика да работите като луди за да вържете края...

Мен не ме предупредиха и бях бясна. Въпреки че нямах право на социал, не тръгнах да го плюя като болшинството, които си декларират всичките парички. Дано не ви се случи и на вас!
Nosete kolkoto imate, deklarirajte ne powe4e ot 3 000 CAD.jorok написа:Здравейте на всички.Нашето семейство е тричленно.Молим някой да ни обясни всичките тънкости на летището.Колко пари трябва да носим в брой,колко да декларираме.в каква валута изобщо за всичко, което се сещате.Забравих да ви кажа ,че на интервюто сме обявили 8000$ USD.Благодарим ви предварително
... i ako ne si namerite rabota - izlizajte na Social wazmojno naj-barzo :"))
Ако искат да декларират минимума не е зле да погледат таблицата.Mark написа:....deklarirajte ne powe4e ot 3 000 CAD.
Ако имат 2 или 3 деца няма да стане да декларират 3000 CAD.