необходима сума при влизане в монреал

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Заключено
jorok

необходима сума при влизане в монреал

Мнение от jorok »

Здравейте на всички.Нашето семейство е тричленно.Молим някой да ни обясни всичките тънкости на летището.Колко пари трябва да носим в брой,колко да декларираме.в каква валута изобщо за всичко, което се сещате.Забравих да ви кажа ,че на интервюто сме обявили 8000$ USD.Благодарим ви предварително
Botzo

Мнение от Botzo »

pumpy

Re: необходима сума при влизане в монреал

Мнение от pumpy »

jorok написа:Здравейте на всички.Нашето семейство е тричленно.Молим някой да ни обясни всичките тънкости на летището.Колко пари трябва да носим в брой,колко да декларираме.в каква валута изобщо за всичко, което се сещате.Забравих да ви кажа ,че на интервюто сме обявили 8000$ USD.Благодарим ви предварително
мисля че отговора го даваш сам.
под каква форма ще ги носиш е въпрос на избор, но трябва да очакваш да ти ги поискат да ги видят. всичко зависи от имиграционния на летището. лек път
Joy

Мнение от Joy »

По закон трябва да влезнете със сумата, която сте посочили. Само че в този случай ще си вкарате голям автогол. В Квебек мнооого закони не се спазват или се гледа през пръсти, така че, едно 80% от влизащите емигранти не спазват условието. Вие си решавате как ще постъпите.

Аз искам да предупредя, че после ще има да се маете в коя фабрика да работите като луди за да вържете края... :roll:
Мен не ме предупредиха и бях бясна. Въпреки че нямах право на социал, не тръгнах да го плюя като болшинството, които си декларират всичките парички. Дано не ви се случи и на вас!
Аватар
Mark

Мнение от Mark »

jorok написа:Здравейте на всички.Нашето семейство е тричленно.Молим някой да ни обясни всичките тънкости на летището.Колко пари трябва да носим в брой,колко да декларираме.в каква валута изобщо за всичко, което се сещате.Забравих да ви кажа ,че на интервюто сме обявили 8000$ USD.Благодарим ви предварително
Nosete kolkoto imate, deklarirajte ne powe4e ot 3 000 CAD.

... i ako ne si namerite rabota - izlizajte na Social wazmojno naj-barzo :"))
Botzo

Мнение от Botzo »

Mark написа:....deklarirajte ne powe4e ot 3 000 CAD.
Ако искат да декларират минимума не е зле да погледат таблицата.
Ако имат 2 или 3 деца няма да стане да декларират 3000 CAD.
jorok

Мнение от jorok »

Благодарим ви за отговорите.Успех на всички
Заключено