Abe do sega ne se vkliuchih zashtoto si misleh che niakoj shte znae neshto konkretno i ot purva ruka. Celta beshe da ne se sramia lichno ama ajde

.
Az lichno probvah tazi vuzmojnost zaradi izbroenite po-gore pirchini, no ako niakoj vi e kazal che mojete vednaga s PR status da otidete v zapasa - ne ne stava.
Lichno biah na rendez vous s oficer po nabiraneto na vojnici.
Iziskvania:
Zapas (nepulno rabotno vreme kato voenen bez da te mestiat ot grad na grad) PR status i 5 GODINI PRESTOJ V Canada(kazvam 5 ili 2 ne sum tochno siguren zashtot na vsichki instituci ot tozi sort ima takova iziskvane i veche sum zabravil koia ot posochenite godini e za zapasa no naj malko shte e 2 god) Tova sus sigurnost ne go pishe v sajta inito na oficialnite broshuri ne znam zashto no oficera mi posochi daje zakona i pargrapha kojto go glasi. Tova vaji naj veche za horata koito sa prebivavali tuk i isled tova sa gi odobrili za PR.
Normalna voenna slujba:
Ami da si rajdanin i MOJE BI 5 godini prebivavane zashtoto si spomniam za che imashe nedomislica, no v naj lekia sluchaj sa 2 godini. Kati niamsh pravo dori da uchih v kralksoto voenno uchilishte dokato ne pokriesh po gornite ulovia, a drugo uchebno voenno zavedenie ne si zaslijava.
Spravka ne moga da vi dam no se namirashe v Downtowna i beshe ogromna tuhlena sgrada samo za Reqruitment, veche zabravih i metro stanciata.
Drugi havi:
Ako isash da stanesh policaj - mojesh no triabva da si grajdanin, no tuk ima vrutka. i tia e slednata:
Za da se stane policaj triabva da imash diploma ot colege Technicien Police ili neshto takova za 2200 chasa i sled tova da polojish stag v mestoto koeto te odobriat (obshina ohranitelni slujbi - ne agent de securite ) sled koeto stavash Policaj. Ta vrutkata e che izskvaneteto za grajdanstvoto e samo za staja i pridobivane na prava a ne za coleganskata programa tia e ostavena na usmotrenieto na colega, no do sega ne sum vidial coleg kojto da razreshava tova neshto, no ako se napuvash mnogo i se opraviash povechko i iskash naistina da stanesh takuv niama da ima problem. Drugoto iziskvanie e perfecten bilingual otdelno v programata na colegite gi izkurtvat s ecrit po frenski i drugi raboti.
V zakliuchenie moga da kaja che sa go napravili vuzmojno za emigranti no taka che da ne si struva za niakoj kojto tova mu e vtora rodina, a ne izrasnal tuk. Ta taka ne si struva usiliata osven ako ne si pod 20.

Ne me pitajte oshte kakvi durjavni slujbi sum proveriaval