IvHaydu написа:Ти пък какво си се заяла с мен???
И откога почна да анализираш Дарклейди?
Познат ми е термина "самоанализиране", не съм чак толкова тъп, за колкото ме мислиш...
Аз чета внимателно, нещо, което не бих казал за някои други...
А това, че казвам на Дарклейди да не се заяжда с Боцо, е просто приятелски съвет, а не правосъдие.
И както сама казваш, Дарклейди сама ще отговаря, не е нужно да се правиш на неин адвокат...
Не те мисля за тъп, не се заяждам с теб и релакс малко.
Твоя спаринг партньор не е във форума в момента.
Щом това не е заяждане, трябва да съм наистина щастлив, че не съм те виждал да се заяждаш с мен...
За релакса си се грижа сам, което не означава, че трябва всеки да ми сере в устата, обвинявайки ме в 7-те смъртни гряха заедно...
А Дарклейди наистина смятам за партньор, но далеч не спаринг...
Хайде, че достатъчно време загубих с теб...
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
Баси, някой ще помогне ли все пак на човека То от кебекарите можеш да очакваш повече съдействие. Поне няма да ти правят психоанализ Ще трябва да им покажа тази тема когато им казвам, че сме "идеалните" имигранти.
"Всяка глупост има си време да стане малка правда дори" - Ахат
ivandi написа:Баси, някой ще помогне ли все пак на човека То от кебекарите можеш да очакваш повече съдействие. Поне няма да ти правят психоанализ Ще трябва да им покажа тази тема когато им казвам, че сме "идеалните" имигранти.
Не се казва "баси". Вярното е "леле". .
Не е лесно да си оптимист в Кебек, но ако въпреки това преуспееш там, може да се похвалиш, че си го направил по по-трудния начин. Евала и ашколсум!
Mani написа:I az chakam no uvi niama chovek s pickup bulgerian v Mntr
Няма, няма...
Нито с пикапи, нито с ванове...
Въпреки че и с лека кола става (да си жив и здрав, Мите), ако човека е човек...а не средностатистически българин...
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
IvHaydu написа:Въпреки че и с лека кола става (да си жив и здрав, Мите), ако човека е човек...а не средностатистически българин...[/color]
Da si jiw i zdraw, Mite, a i ti, Iv, ama dai akal kak da se prekara s kola hladilnik i pe4ka, 4e nie sme ot srednostatisti4eskite i ne wdiawame iawno mnogo.
IvHaydu написа:Въпреки че и с лека кола става (да си жив и здрав, Мите), ако човека е човек...а не средностатистически българин...[/color]
Da si jiw i zdraw, Mite, a i ti, Iv, ama dai akal kak da se prekara s kola hladilnik i pe4ka, 4e nie sme ot srednostatisti4eskite i ne wdiawame iawno mnogo.
Анито,
човека (Ян) пита в темата как да си прекара матрака, телевизора (малък) и ръчния багаж...
За това става и с лека кола - с Митето сме го правили...
Да е жив и здрав човека, че гледа на хората с каквото може да помогне, а не да дебне да се заяжда...
За печка и хладилник не видях някой да говори...
Така че, средностатистическата, чети по-добре и може би ще започнеш да вдяваш повечко, няма да ти е трудно.
IvHaydu написа:Така че, средностатистическата, чети по-добре и може би ще започнеш да вдяваш повечко, няма да ти е трудно.[/color]
Аааа, аз си пазя очите Каквото съм прочела, прочела...
Пази си ги...
Може пък някой ден да погледнеш с добро в очите, нали знаеш, стават и чудеса...
Botzo написа:Само гледам и си мсля за горкия JANIZ. Пишман стана че попита.
Защо за горкия Ян???
Ян ще се оправи, бъди сигурен, познаваш го...
Аз си мисля за горките спотайващи се дребни душици, които...
Всъщност, всеки сам си мери степента на човечност, здраве да е...
А Ян трябва да е малко по-настойчив, да пусне още 1-2 постинга в темата...или, ако си е намерил решение на въпроса, да благодари за съдействието и да приключи темата.
Аз помагам с това, с което мога - казвам как съм направил 3 премествания за 2 месеца миналата година... Малко е, но това мога - това правя...