Kvo stana s Kirilitsata ve bratia?
Ами мястото е много готино, а лятото, като се разтопи леда на езерото може би ще е още по-красиво. А нагоре от езерото няма да се разтопи защото е ледник. Много красоти не успях да снимам. Например ледниковите червеи - такова чудо не бях виждал никога: огромно пространство върху леда обсипано с множество малки, черни червейчета. Незнам какво ядат гадинките върху тоя лед, но явно се размножават добре защото бяха хиляди....Leon написа:Vladi, къде ги направи тези снимки бре? Трябва да отида до тези места да направя и аз една фотосесия. Много се впечатлих. Трябва да видим с коламоже ли да стигнем... :dogrun:
Ивайло, винаги ще има люде, на които все нещо ще ги сърби, все нещо няма да им е по вкуса. Това важи още повече за някои от сънародниците ни.ivaiilo написа:Драги съфорумци,![]()
![]()
![]()
както знаете последното нещо, кооето ще направя е да вляза в безмислена и доникъде водеща разпра, а такива са нещо нормално за този форум. Преди да тръгна за Канада бях обещал на неколцина приятели, които се колебаеха накъде да поемат, и други които вече бяха решили, че ще дойдат във Ванкувър, че след като пристигна ще пусна няколко теми за това как са нещата тук, как му се вижда на новодошлия Ван., какво е необходимо да знае един имигрант преди да напусне Бг., как да се подготви и т.н. ...
до скоро.
Ивайло