Малко снимки от по-тарикарските квартали във Ванкувър...

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
BG-Dude

Мнение от BG-Dude »

...nadiavam se dova da ne sa barovskite kvartali...lele-lele...i kolite edni barovski - dodge neon... :roll:

Kvo stana s Kirilitsata ve bratia?
T&C of my opinion:
The opinion I have expressed is entirely mine. It does not represent that of the forum, or any other member of it. Feel free to agree, or disagree with my opinion. My opinion should not be treated as a legal advice.
Аватар
vladi

Мнение от vladi »

Leon написа:Vladi, къде ги направи тези снимки бре? Трябва да отида до тези места да направя и аз една фотосесия. Много се впечатлих. Трябва да видим с кола :dance: може ли да стигнем... :dogrun:
Ами мястото е много готино, а лятото, като се разтопи леда на езерото може би ще е още по-красиво. А нагоре от езерото няма да се разтопи защото е ледник. Много красоти не успях да снимам. Например ледниковите червеи - такова чудо не бях виждал никога: огромно пространство върху леда обсипано с множество малки, черни червейчета. Незнам какво ядат гадинките върху тоя лед, но явно се размножават добре защото бяха хиляди....

С кола се стига до един разклон малко след Уистлър, после обаче има малко качване с кракомобила. Пътеката е много стръмна и тясна така че и супер джип няма да се справи. Инъче с бодра крачка отнеме 3-3,5 часа нагоре до езерото, значи с бавна крачка и много почивки ще е кам 5-6 часа. Ако има мераклии може да го направим, събота в едната посока, нощувка край езерото и в неделя обратно....
Аватар
MrGeek
Путлер Капут

Мнение от MrGeek »

vladi написа:...
Ако има мераклии може да го направим, събота в едната посока, нощувка край езерото и в неделя обратно....
Vladi, пиши ме в списъка на мераклиите. Още нямам кола, но докато се организира похода сигурно вече ще съм екипиран ;) :beer:
ivaiilo

Отговор...

Мнение от ivaiilo »

Драги съфорумци, :D :D :beer:

както знаете последното нещо, кооето ще направя е да вляза в безмислена и доникъде водеща разпра, а такива са нещо нормално за този форум. Преди да тръгна за Канада бях обещал на неколцина приятели, които се колебаеха накъде да поемат, и други които вече бяха решили, че ще дойдат във Ванкувър, че след като пристигна ще пусна няколко теми за това как са нещата тук, как му се вижда на новодошлия Ван., какво е необходимо да знае един имигрант преди да напусне Бг., как да се подготви и т.н. По онова време във форума нямаше почти никаква информация за ван., още по-малко пък снимки... аз лично бях идвал тук и не ми трябваха много снимки, но това е само в моя случай!
Та тези, които са чели първите ми постинги знаят, че споделяйки моя личен опит се опитвах да бъда полезен на тези, които им предстои идване тук. Опитвах се да давам само практическа информация, без да влизам във филосовски излеяния... Никой не може да отрече, че освен постингите с практически съвети и позитивни впечатления също пуснах и постинги, в които имаше и много негативни неща, който иска да ги прочете може да се поразрови из форума... По оова време не знаех колком хора ще ги прочетат и дали някой ще ги вземе на сериозно и ще се замисли върху нещата, за които писах (моята цел беше другите да имат информацията, която аз нямах когато заминавах за Ванкувър), но се оказа, за моя изненада, че тус се срещам с бг., които са изчели всичките ми постинги по няколко пъти, разпечатали са ги (така както аз разпечатвах всичко с информ. за ван., преди да тръгна), разгледали са снимките ми, и след като се видяхме тук и се запознахме ми благодариха за помоща, която съм им оказал пускайки теаи постинги...
Запознах се с бг., които ми казаха, че са дошли във Ван. заради мен, имам предвит заради писанията ми... и поне засега не съжаляват. това е по-голяма отговорност отколкото бих искал да поема, и поради тази причина се опитвам да бъда максимално обективен... за да няма излъгани надежди, както в бг. политика... въпреки, че някой тук ме наричат политик или политикант... :?: :?:

Това, което писах преди повече от година бяха впечатленията ми като новодошъл. Сега бих могъл да пусна нова тема, след като съм бил тук толкова врмеме, с нови и уталожени впечатления и полезна информация и сигурно ще го направя когато намеря време. От време на време вместо да пиша колко е лошо тук просто пускам статии от тукашните вестници... за корупцията, доходите, престъпността и т.н. Който се интересува, умее да чете между редовете и има критическа мисъл може да научи много от подобни "мои" постинги.

до скоро.
Ивайло
снимки от Ванкувър.
http://ivaiilo.myphotoalbum.com/albums.php
Аватар
vladi

Мнение от vladi »

MrGeek написа:Vladi, пиши ме в списъка на мераклиите. :beer:
cool :thumbsup:
Аватар
MrGeek
Путлер Капут

Re: Отговор...

Мнение от MrGeek »

ivaiilo написа:Драги съфорумци, :D :D :beer:

както знаете последното нещо, кооето ще направя е да вляза в безмислена и доникъде водеща разпра, а такива са нещо нормално за този форум. Преди да тръгна за Канада бях обещал на неколцина приятели, които се колебаеха накъде да поемат, и други които вече бяха решили, че ще дойдат във Ванкувър, че след като пристигна ще пусна няколко теми за това как са нещата тук, как му се вижда на новодошлия Ван., какво е необходимо да знае един имигрант преди да напусне Бг., как да се подготви и т.н. ...
до скоро.
Ивайло
Ивайло, винаги ще има люде, на които все нещо ще ги сърби, все нещо няма да им е по вкуса. Това важи още повече за някои от сънародниците ни.
Аз все си мисля, че това не трябва да опорочава в никаква степен смисъла на подобни места, каквито е този форум, както и помощта на хора като теб.
Дерзай, приятелю, и не обръщай внимание на подобни врели-некипели :beer:
Аватар
Doktora

Ванкувър

Мнение от Doktora »

Ивайло,поздравления!Снимките са чудесни!
В момента съм в твя профил и чета постингите ти от преди една -две години назад.Информациятя ти е безценна защото си трасирал пътя по който ние смятаме да вървим.Те засягат същите проблеми които нас ни интересуват.
Поздрави от БГ Док.............
За сега толкова ,че имам още много за четене.
Заключено