А вие така можете ли?

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Заключено
Joy

А вие така можете ли?

Мнение от Joy »

Пътуване през Америка за 15 дни

Или кой как пътешества? Имаме ли и ние подобни ненормални да им се порадваме отдалеч, че на някои от работа в къщи и обратно ни е най-дългото пътешествие... :D
Veliko

Мнение от Veliko »

Познат на един мой приятел в Щатите направил обиколка из Америка за около месец, което му е струвало 1000 кинта или по-малко. Този тип малко си падал шемет, един вид БГ мутант :lol: , движел се е с Грейхаунда като най-евтини, само нощем за да спи без пари естествено, сутринта слизал на първата спирка, ядене в Мак Доналдс, моткане и вечер на Хрътката. И така през целите Щати. Не се бил къпал цял месец. Типът бил много интересен, но за нещастие се върнал в родината след като профукал всичките си мангизи, където подобни приключения биха били доста кратки и по-опасни. Имам предвид вероятността да те набият в някоя селска дискотека :lol:
Аватар
drifter
Обратна връзка:

Мнение от drifter »

Изображение

Розовото е до там, а синьото обратно. Дните са двайсет и няколко (все пак на възраст сме вече :) ) Да пресечем границата - нямах виза, та затова само близо до нея :) :)
All we have to decide is what to do with the time that is given us.
Joy

Мнение от Joy »

:shock: :shock: Браво, бе, drifter!

И къде е разказа със снимките сега? :D Може ли да не споделиш такова приключение?

И ти ли ползва GPS-ка ?
:roll:
Аватар
Rainmaker

Мнение от Rainmaker »

drifter написа: Розовото е до там, а синьото обратно. Дните са двайсет и няколко (все пак на възраст сме вече :) ) Да пресечем границата - нямах виза, та затова само близо до нея :) :)
tova e pochti sushtoto kato putuvaneto na Mario/Optics
Аватар
drifter
Обратна връзка:

Мнение от drifter »

Ми, разказа на половинката беше постван тука. Но може и аз да се помъча :) Със снимките е по-лесно. Още утре ще спретна една страничка :)
Каква GPS-ka, просто ако стане много студено значи сме се отклонили прекалено на север :) :)
Аватар
drifter
Обратна връзка:

Мнение от drifter »

Rainmaker, не е почти, а е същото :) Това е само графична илюстрация :)
Аватар
IRA
Съсел

Мнение от IRA »

Ей drifter ти ме разби :D .Браво на вас.Мъжът ми ме кара да ходим до Ванкувар с колата ма аз се дърпам за сега :lol: .
Joy

Мнение от Joy »

Каква GPS-ka, просто ако стане много студено значи сме се отклонили прекалено на север
:lol: :lol: Заради отклоненията ли толкова време ви отне? На картата не се вижда добре през кои точно точки сте минали...Има ли някъде маршрута ви на по-подробна карта? Как така тръгнахте без GPS? Ами ако бяха ви изяли мечките някъде? То така и до полярния кръг току-виж стигнали...А на там и бензиностанции сигурно няма. :lol:
bateto

Мнение от bateto »

Аз в раmките на 5 mесеца обиколих 42 аmерикански щата и 5 канадски провинции.Общо взето простотия на квадрат.Какво точно ви интерисува да ви разкажа.
BG-Dude

Мнение от BG-Dude »

ei ma i mene
T&C of my opinion:
The opinion I have expressed is entirely mine. It does not represent that of the forum, or any other member of it. Feel free to agree, or disagree with my opinion. My opinion should not be treated as a legal advice.
Joy

Мнение от Joy »

bateto написа:Аз в раmките на 5 mесеца обиколих 42 аmерикански щата и 5 канадски провинции.Общо взето простотия на квадрат.Какво точно ви интерисува да ви разкажа.
Бате, твойто не се смята... :D От един склад до друг на пълна газ по пътищата...Въобще успя ли да видиш нещо?
Не сравнявай пътешествие за удоволствие с пътуване по работа!
Аватар
drifter
Обратна връзка:

Мнение от drifter »

="JOY
:lol: :lol: Заради отклоненията ли толкова време ви отне? На картата не се вижда добре през кои точно точки сте минали...Има ли някъде маршрута ви на по-подробна карта? Как така тръгнахте без GPS? Ами ако бяха ви изяли мечките някъде? То така и до полярния кръг току-виж стигнали...А на там и бензиностанции сигурно няма. :lol:
На някой места имахме ятаци и не можеше шеметно да минем през тях :) Иначе ползвахме само карта и не сме имали никакви проблеми. Из България по-често ми се е случвало да бъркам пътища :)
А иначе грубо пътя е следния: Торонто, ферибот през езерото Хюрън, Тъндър бей, Уинипег, Саскатун, Едмънтън, Скалистите планини, Ванкувър,Виктория, Нанаймо, Ванкувър. След това тръгнахме малко на север (тук картата не е съвсем точна) и след това отново към Скалистити планини. От там Калгари, Реджайна, Уинипег, Тъндърбей, Торонто, Кингстон, Отава, Монреал, Квебек, езерото Сейнт Жан и обратно към Торонто.
Най-големият ни преход за един ден беше 1600 км. За спане редувахме къмпинзи с мотели. За ядене, от магазина - във хладилната чанта в багажника.
Много красиви места имаше, но скалистите планини винаго ще са моят фаворит :)
Leni
Обратна връзка:

Мнение от Leni »

Za 10 dni Toronto-Edmonton, sas samolet, samo 4 dni v West Edmonton Mall :(
Заключено