Ами колата се затрахова за хората които я карат -1,2,3,......колто я карат,по именно.Не е задължително всичките да са собственици.Ако се кара от човек който не е включен към застраховката ,има глоба ,ама не знам колко точно т.е не е законно .Може би не го обясних добре ,но толкова мога :nenam: .Ако си питаш застрахователя мисля ,че ще ти обясни по добре.
moje da ia kara vseki na koito si ia dal
ako ima katastrofa moje da ne ti platiat no inache policaite nishto niama da kajat.
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
KolioBalkanski написа:moje da ia kara vseki na koito si ia dal
ako ima katastrofa moje da ne ti platiat no inache policaite nishto niama da kajat.
Всеки може да кара чужда кола.Няма глоби.Мен са ме спирали с чужда кола и няма проблем..Въпроса е, че ако стане нещо застраховката не важи/освен ако има допълнителни клаузи/.Много са се изхитрили.
Иначе може да включиш втори и трети човек в застраховката и те могат да карат без притеснения..но пък таксата скача здраво.
"Книгата на живота започва с един мъж и една жена в една градина, а завършва с Апокалипсиса." - Оскар Уайлд
Kolio i taralej са ти отговорили - законно е!
Да допълня само, че ако стане произшествие това отива на хистърито на този, на чието име е застраховката и той ще трябва да плаща по-голяма застраховка след това.
Gesh написа:Kolio i taralej са ти отговорили - законно е!
Да допълня само, че ако стане произшествие това отива на хистърито на този, на чието име е застраховката и той ще трябва да плаща по-голяма застраховка след това.
Да, това го пропуснах.И мисля, че чак след 6 години се изчиства от там.
"Книгата на живота започва с един мъж и една жена в една градина, а завършва с Апокалипсиса." - Оскар Уайлд