NABLIJAVA DATATA ZA INTERWU

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
debora00007777

NABLIJAVA DATATA ZA INTERWU

Мнение от debora00007777 »

zdraweite na vsicki!
stiskaite palci ne moga da poviarvam savsem skoro e i nashto interwu na 13
.06.2005g. patuvame za BUKURESHT. Ako niakoi ima saveti za interwuto nesto akal da dade neka da pishe.
mejdu drugoto iskam da popitam moje li da si poglejdash dokumentite na interwuto tezi originalite koito shte podredim v papkata.
blagodaria predvaritelno
alb

Мнение от alb »

Здравейте,
На нас ни предстои интервю на 30.06.2005.
Щесе радваме ако споделите впечатленията си от Вашето.
http://www.bgcanada.com/portal/index.ph ... gory&id=31
Аватар
Ivet
Обратна връзка:

Мнение от Ivet »

Дебора, не разбирам какво точно искаш да гледаш, но ние си носихме разни "помощни материали", питахме дали можем да ги ползваме и интервюиращата ни каза, че можем да ползваме всичко, което преценим за правилно. Друг е въпроса какво за нея е правилно - например, не върви да си гледаш собствената автобиография. Успех на интервюто, и се обади как е минало!
Let it go...
prace

Мнение от prace »

Колко време ви отне процедурата за кандидатстване за федералната част докато стигнете до интервюто? Сами ли кандидатствате или чрез фирма?
Питам, защото бях чула, ме процедурата за виза за федералната част отнемала между 2 и 4 години, та съм решила ако ние кандидатстваме да бъде за Квебек. Там излизало по-бързо, вярно ли е или се заблуждавам?
Ще ви бъда благодара, ако ми отговорите.
debora00007777

Мнение от debora00007777 »

pishi mi na maila totcheva@yahoo.com i shte ti pisha podrobno
Заключено