От къде мога да си намеря Windows XP FREE?
От къде мога да си намеря Windows XP FREE?
Някой може ли да ми каже къде от къде мога да си намеря Windows XP. Data.bg тук в канада не мога да ползвам 

Търси в торентите и виж тази тема: http://www.bgcanada.com/pforum/viewtopic.php?t=10362
Съществува една теория, според която, ако някой някога открие какво представлява Вселената, то тя моментално ще изчезне и на нейно място ще се появи нещо още по-загадъчно и необяснимо. Съществува още една теория според, която това вече се е случвало.
Re: От къде мога да си намеря Windows XP FREE?
Ot wseki wtori balgarin tuk. Dano da ne ucelwa6 wse na parwiholy написа:Някой може ли да ми каже къде от къде мога да си намеря Windows XP. Data.bg тук в канада не мога да ползвам

- Hemoglobin
- Любим форумец
- Обратна връзка:
- ROSEN HRISTOV
re
ot men mojesh. kakto i mnogo polezni programi frenski recnici muzika mnogo albumi na U2 igri asasto oklo 200 gb filmi no tova vsickoto sled 2 meseca kato pristignem vaji za vsicki jelaesti
КОЙТО НЕ МУ ПОНАСЯ ДА СЕ ИЗНАСЯ
Ами отиваш в който и да е компютърен магазин и си купуваш едно копие.holy написа:Някой може ли да ми каже къде от къде мога да си намеря Windows XP. Data.bg тук в канада не мога да ползвам

Цената му варира от 50 долара за ОЕМ до 150 долара за независим от хардуера лиценз. Говоря за HOME варианта.
За безплатните... горните отговори са вече на лице.
http://www.megapc.com
пътят в живота е едно огромно, равно поле оградено с непристъпни планини някъде там зад хоризонта.
- Rainmaker
po-dobre tia deto niamat Windows XP da kajat
shte sa po-malko sus sigurnost
shte sa po-malko sus sigurnost

fd
Благодаря ви за отговорите, вече намерихме.
Късмет на всички!

Късмет на всички!