Интересно ми е да знам мнението ви,за това дали е по-добре да се кара колеж и да се продължи обучението (говоря за френски) тук-в Монтреал,или в Европа...примерно Франция,Брюксел..и други френско-говорящи...
Кое според вас е по-доброто?!?!
Образованието в Канада или Европа?!?!
-
- Обратна връзка:
Образованието в Канада или Европа?!?!
Tu sais, je n'ai jamais étais aussi heureux que ce matin-là.....et et je me souviens, je me souviens très bien...de ce que je t'ai dit ce matin-là...

-
- Обратна връзка:
emi..
Просто се чудя кое е по-доброто...все трябва да има някаква разлика м/у тук и там...дори и от гледна точка на плащането за обучение и т.н..просто ми е интересно,защото се замислям да продължавам да уча там колеж-а...
Tu sais, je n'ai jamais étais aussi heureux que ce matin-là.....et et je me souviens, je me souviens très bien...de ce que je t'ai dit ce matin-là...

Ами то заплащането е различно между различните страни в Европа, та и между различните колежи, както и между различните колежи тук...
А за качеството...всичко си зависи пак от учебното заведение.
Но ако така или иначе смяташ тук да се реализираш, със сигурност е по-добре местно образование! Ако пък ти остава един семестър, не си струва местенето. Всичко според "зависи".

А за качеството...всичко си зависи пак от учебното заведение.
Но ако така или иначе смяташ тук да се реализираш, със сигурност е по-добре местно образование! Ако пък ти остава един семестър, не си струва местенето. Всичко според "зависи".