Трябва ли да имам задграничен паспорт при подаването
-
Трябва ли да имам задграничен паспорт при подаването
Трябва ли да имам задграничен паспорт при подаването. Аз имам, но жена ми и децата все още нямат. Можем ли да подадем първите документи до Виена?
-
Re: Трябва ли да имам задграничен паспорт при подаването
Много си готин :idea: , престуваш ли се или си си такъвrosen_lazarof написа:Трябва ли да имам задграничен паспорт при подаването. Аз имам, но жена ми и децата все още нямат. Можем ли да подадем първите документи до Виена?

Госпожо, преди да виснете във форума изключихте ли печката???
This Account Has Been Suspended

-
LaRue, ти за това ли пускаш такива хидро - теми ?LaRue написа:Много си готин :idea: , престуваш ли се или си си такъвrosen_lazarof написа:Трябва ли да имам задграничен паспорт при подаването. Аз имам, но жена ми и децата все още нямат. Можем ли да подадем първите документи до Виена?

-
Да, сега ли разбраJane написа:LaRue, ти за това ли пускаш такива хидро - теми ?

Госпожо, преди да виснете във форума изключихте ли печката???

- IvHaydu
- Хайдутин на годината
LaRue написа:Това вече е ми си изглежда сериозна причина да хакна този форум :idea:и да освободя много хора от задълженията им доброволно да си контактуват с малоумници :idea:

Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
Ъхъ.LaRue написа:Да, сега ли разбраJane написа:LaRue, ти за това ли пускаш такива хидро - теми ?

- IvHaydu
- Хайдутин на годината
Между другото, много добра е да се направи ТОП-100 на умни и изтънчени въпроси; мисля, че смехотерапията е доказана и би се отразила добре на всички ни...LaRue написа:Това вече е ми си изглежда сериозна причина да хакна този форум :idea:и да освободя много хора от задълженията им доброволно да си контактуват с малоумници :idea:
Само че трябва по-екстремни въпроси, като този и въпросите на приятелите на ТНС да се изключват, защото е възможно да предизвикат у читателите кома от смях...

Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
- darklady
- Непокорна
Да не би да мислиш, че някой най-накрая ще ти благодари за свършена услуга!!!!!!!!! :idea:LaRue написа:Това вече е ми си изглежда сериозна причина да хакна този форум :idea:и да освободя много хора от задълженията им доброволно да си контактуват с малоумници :idea:
Невъзможното е предизвикателство!