Здравейте!
Нека някой да опише точно каде се намира и как можем да стигнем до това заведение в което ще бъде срещата в събота.
Ние сме от Перник и не сме ходили в Пловдив от 5 години.
Не ми се ще да се мотаем като мухи без глави из Пловдив
Благородно ви завиждам за срещата, мого ми се искаше да се присъединим и ние към групата, но рано сутринта излитаме. Миналият път беше супер.
Надявам се следващата ни среща да е на канадска земя.
Весело изкарване и НАЗДРАВЕ ОТ НАС
RABO написа:Здравейте!
Нека някой да опише точно каде се намира и как можем да стигнем до това заведение в което ще бъде срещата в събота.
Ние сме от Перник и не сме ходили в Пловдив от 5 години.
Не ми се ще да се мотаем като мухи без глави из Пловдив
Заведението е р-т"Свети Николай Чудотворец"в Пловдив.Намира се на ул."Академик Петър Динеков"№20.
1. От бул. Христо Ботев се изкачвате по бетонния мост и се движите по ул. Македония
2. Завивате надясно по ул. Бяло море (ще видите реставрираната и вече красива сградата на бившите хали на кв. Кичук Париж).
3. Непосредствено след сградата на тези хали завивате отново надясно и излизате на кръстовището на ул. Димитър Талев с ул. Калиакра.
4. Тръгвате по ул. Калиакра и след лек завой наляво, което е като естествено продължение на улицата, навлизате в бул. Академик Петър Динеков.
5. Вече сте на търсенета улица. Движите само напред и ще видите вдясно заведението.