Има ли пътуващи за Монреал септември?

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
kraseto

Мнение от kraseto »

Здравейте!
Искам да попитам има ли пътуващи за Монреал септември месец с КЛМ през Амстердам и ако да-колко сте?Имаме резервация за края на септември!Нека ако имаме "партньори"в начинанието да ни се обадят във форума или с лично съобщение! Благодарим ви!
bate Many

Мнение от bate Many »

Zdraveite !!!
Nai-veroiatno i nie shte patuvame prez septemvri ako minem meditsinski prez sledvashtata sedmitsa . Nie shte sme trima (az , saprugata mi i malkia ).Zashto izbrahte KLM ? Kakva e tsenata na bileta pri tiah za tozi period ? I po koe vreme na deniat e poleta i ima li prestoi (zaradi malkia)? 4АО i USPEH !!! :wink:
kraseto

Мнение от kraseto »

Ами бате,
Избрахме КЛМ защото те са най-ефтината тарифа за периода.Обаждах се къде ли не и питах за цени-поне нас тези най-ни устройват.По 393Е на човек са билетите.Имат голям престой в Амстердам-5 часа-но ние сме без деца и за нас не е проблем.Полета е в 7.00 сутринта-в 9.00 е в Амстердам.От там тръгва самолета на 14.20-16.05(тяхно време) е в Монреал.Хората са си направили резервации от 6 месеца насам и беше фул.Затова ние успяхме да се вредим в последната седмица на септември.От мен съвет-като минете медицинските направо правете резервация,че си хартисахте за зимните месеци като нищо.
Обаждах се и на Бригиша-но там летищните такси са много и билета скача от 383 на 470Е на човек. Горе долу и при другите авиолинии е същото положение.При Бритишеъруейс престоя е 1.20мин.само-така че ако ви устройва с него! Ние обаче сме малко кът с парите и не ни се харчат от сега! Успех на медицинските и ако изберете КЛМ обаждайте се!!!
Аватар
petia4444
Обратна връзка:

Мнение от petia4444 »

Ах....как бих искала да можех да пътувам и аз септември... :crap: Обаче чакане му е майката,то като хванем летните отпуски,и виза....на коледа.....даммммм,а, така бих искала найстина да можех да се присъединя към вас, но..."C'est la vie!!!!" както казваше един мой приятел!!!!
Всичко идва ,за да си отиде!
Остава само кристалната форма на онова,
което е било и никога няма да се върне!
Аватар
Дякон Игнатий

Мнение от Дякон Игнатий »

petia4444 написа:Ах....как бих искала да можех да пътувам и аз септември... :crap: Обаче чакане му е майката,то като хванем летните отпуски,и виза....на коледа.....даммммм,а, така бих искала найстина да можех да се присъединя към вас, но..."C'est la vie!!!!" както казваше един мой приятел!!!!
Петя,гл'ей по-оптимистично бре....
Ние 'фърляме боб,и са молим да минем по- бързо.
Даже вече мислим да си правим резерваций за октомври 2005... :roll: :wink:
НАПРАВИ НЕЩО ЗА РОДИНАТА-ЕМИГРИРАЙ
Аватар
petia4444
Обратна връзка:

Мнение от petia4444 »

Идеята за резервации никак не е лоша! :krila: с коя авиолиния мислите да пътувате?Кажете нещо орентировъчно, че да можем да съберем групичка,
ronni
Обратна връзка:

Мнение от ronni »

Петя ще имаме визи през октомври, ще видиш
мед. през юли и септември окт писмо за визи
"Chance favors the prepared mind" /"Le hasard ne favorise que des esprits préparés"
L. Pasteur, 1854
Аватар
petia4444
Обратна връзка:

Мнение от petia4444 »

Ronni,моля се да си права и много ще се радвам ако това се случи,а и знам,че каквото кажеш ти,става,кажи ми ти кога плануваш да напускаш БГ,щото на мен никак,ама никак не ми се стои още една зима тук.?
Аватар
Дякон Игнатий

Пепи, май Бритиш или КЛМ са фаворити....
Мене ако знаете как ми са стои още една зима мамуууууууууу
Па и нема к'во да ни задържа тука 1 секунда, та м'ого ми са ще есенес да нарамим чемаданите......
Ех как ми са ще....
ronni
Обратна връзка:

Мнение от ronni »

Заминаваме през есента септемри - ноември , ще видите :D , не ми се каца там февруари, искам да грабна самолета още тази събота
"Chance favors the prepared mind" /"Le hasard ne favorise que des esprits préparés"
L. Pasteur, 1854
Аватар
petia4444
Обратна връзка:

Мнение от petia4444 »

Ще се спукам от смях с тебе Дяконе! :D :duga: дамммм,КЛМ и аз съм за тях

Sofia - Vrazhdebna (SOF) To Montreal (YMQ). http://www.klm.com/travel_en/index.jsp
Последно промяна от petia4444 на Вто Май 31, 2005 9:09 am, променено общо 1 път.
ronni
Обратна връзка:

Мнение от ronni »

Май е рано за резервация на билети но 15 октомври ми звучи мн реално
някои знае ли докога е летателния сезон - дотогава има намалениа на билетите и с KLM е суответно 340 евро на човек под 35 години
L. Pasteur, 1854
Аватар
Дякон Игнатий

Aми ако ви кажа,че на 15.10.2005 имам рожден ден,и по-добър подарък май няма да имам цял живот.....е до 2072 г има време.... :wink: ша ми повярвате ли????
Вервайте ми. 8)
ronni
Обратна връзка:

Мнение от ronni »

Вярвам ти и още как :lol:
L. Pasteur, 1854
Аватар
Дякон Игнатий

И така:
На 15.10.2005 среща на летище София с денковете.

P.S.
Много обичам подаръци,да зна'йте ей........
Заключено