SBARKAN MEDICINSKI FORMULIAR

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Karolina

SBARKAN MEDICINSKI FORMULIAR

Мнение от Karolina »

Здравейте съфорумци!

Най-накрая и ние си получихме медицинските след 5 месечно чакане. Ние сме с досие от 11.01. и в сравнение с другите ми прави впечатление, че с голямо закъснение дойдоха. Проблема при нас е, че са ми сбъркали месеца на раждане във формуляра. Някой имал ли е такъв проблем и знае ли какво се прави в подобен случай? Дали трябва да го върнем в Букурещ или да се обадим в МОМ?
И още нещо: Името ми е изпикано така както е било преди брака. Така ли трябва да е?
Предварително благодаря на всички, които ще ми помогнат със съвет.
LaRue

Мнение от LaRue »

Обади се на г-жа Баховска тел. 0040213075005
Можеш и да изпратиш и mail до Букорещ ( в работно време отговарят доста бързо) bucst-im@international.gc.ca
Госпожо, преди да виснете във форума изключихте ли печката???
This Account Has Been Suspended
Изображение
Аватар
Kpetrov
.
Обратна връзка:

Мнение от Kpetrov »

Сложи една лепенка до грешката и напиши правилната дата, сложи и един баркод, ако искаш, а и един подпис може да врътнеш.
Гледай лепенката да е такава, че да се отлепя лесно без да къса хартията отдолу. Например от тия жълтите листчета за бележки.

Аз така направих на сгрешен адрес.
Russophrenia - a condition where the sufferer believes Russia is both about to collapse, and take over the world.
miteto
Модератор

Re: SBARKAN MEDICINSKI FORMULIAR

Мнение от miteto »

Karolina написа:И още нещо: Името ми е изпикано така както е било преди брака. Така ли трябва да е?
Брей, тез от Букурещ са свършили мастилото и са почнали да пишкат върху формулярите :D Майтап бе, знам че е грешка от бързината, та на въпроса - да, така трябва да е името, водят те с моминската фамилия. За датата съвета на Kpetrov ми се вижда доста удачен, ако искаш можеш да вържеш гащите допълнително, като добавиш един лист към формулярите на който обясняваш за сбърканата дата+лепенката и също го подписваш+слагаш баркод (та ако изпадне от документите при обработката да знаят тъпаците за кого се отнася това)
qqqq

Мнение от qqqq »

vijdam 4e si ot sofia. idi v kanadskoto konsulstvo v sofia. te shte ti korigirat meseza.
rkn

Мнение от rkn »

Имахме същият проблем с детето ни, бяха объркали годината на раждане. Когато отидохме в МОМ в деня на прегелда казахме на момичето то се обади на някакъв телефон и оправи годината.
rkn
Заключено