Здравейте съфорумци!
Най-накрая и ние си получихме медицинските след 5 месечно чакане. Ние сме с досие от 11.01. и в сравнение с другите ми прави впечатление, че с голямо закъснение дойдоха. Проблема при нас е, че са ми сбъркали месеца на раждане във формуляра. Някой имал ли е такъв проблем и знае ли какво се прави в подобен случай? Дали трябва да го върнем в Букурещ или да се обадим в МОМ?
И още нещо: Името ми е изпикано така както е било преди брака. Така ли трябва да е?
Предварително благодаря на всички, които ще ми помогнат със съвет.
SBARKAN MEDICINSKI FORMULIAR
-
Обади се на г-жа Баховска тел. 0040213075005
Можеш и да изпратиш и mail до Букорещ ( в работно време отговарят доста бързо) bucst-im@international.gc.ca
Можеш и да изпратиш и mail до Букорещ ( в работно време отговарят доста бързо) bucst-im@international.gc.ca
Госпожо, преди да виснете във форума изключихте ли печката???
This Account Has Been Suspended

This Account Has Been Suspended

- Kpetrov
- .
- Обратна връзка:
Сложи една лепенка до грешката и напиши правилната дата, сложи и един баркод, ако искаш, а и един подпис може да врътнеш.
Гледай лепенката да е такава, че да се отлепя лесно без да къса хартията отдолу. Например от тия жълтите листчета за бележки.
Аз така направих на сгрешен адрес.
Гледай лепенката да е такава, че да се отлепя лесно без да къса хартията отдолу. Например от тия жълтите листчета за бележки.
Аз така направих на сгрешен адрес.
Russophrenia - a condition where the sufferer believes Russia is both about to collapse, and take over the world.
Re: SBARKAN MEDICINSKI FORMULIAR
Брей, тез от Букурещ са свършили мастилото и са почнали да пишкат върху формуляритеKarolina написа:И още нещо: Името ми е изпикано така както е било преди брака. Така ли трябва да е?