информационна сесия в София и Пловдив
-
- Обратна връзка:
на тези които им предстои интервю е добре да отидат
ще послушат час два френски и да запомнят името на презентатора че понякога питат на интервюто за него
иначе моите впечатления са много разнопосочни по отношение на сесията ама всеки може сам да си прецени
ще послушат час два френски и да запомнят името на презентатора че понякога питат на интервюто за него
иначе моите впечатления са много разнопосочни по отношение на сесията ама всеки може сам да си прецени
"Chance favors the prepared mind" /"Le hasard ne favorise que des esprits préparés"
L. Pasteur, 1854
L. Pasteur, 1854

квебекарците трябва да са позакасали с иммигранти -стом хар4ат пари да убеждават хората колко хубаво е да се иммигрира в квебек.
Нали се сестате 4е колкото по лесно някаде се отива - толкова по кофти е положението там.
Както е казал народа -от хубавото и лудия разбира.
От друга страна пак кофти -сте ре4е 4е в Бг е достата4но мизерно все осте и К- ците са преценили 4е има полза от такива мероприятия -сте изглежда атрактивно това дето предлагат.

Мислех 4е се подразбира -4е става дума за страни които имат официална иммигрантска политика.
Питаи Ботцо да ти каже ка се ходе6е преди време в Аржентина -
отива6 в посолството и заявява6 е иска6 да иммигрира6 -пласта6 и готово -та това бе6е в обсти линии процедурата.

Аз досега не сам намерил друго място в света дето да ти пластат за да отиде6 -поне за мене така се талкува да ти пластат за да у4и6 френски-стото 4овек може да ходи на курс по френски ама ако не нау4и нисто -какво -сте враста парите ли

Аз сам си поставил за цел са посетя това 4удно място и да видя с о4ите си как става тая работа

и дуго

и като допалнение-да не си помисли6 4е вели4ая немско или несто такова- и тука си има сума ти кусури ....
относно американската ГК - 6апка им свалям на братята американци за това несто-грижат се за бадестето на нацията си- като размесват кравта.лотарията е много добре презенена статегия -а и 50 000 са нисто сравнение с другите иммигранти дето отиват в америката.
ина4е можеда види6 4е само квотата за работните визи за 1 година за УСА са кам 130 000 и са попалнени наи касно до края на април -та американците не пускат кои да е -подбират.
само те бъзикам
- а сериозно -в общи линии съм съгласен с тебе.
и аз искам да живея в европа ,ама статут не даваат статуут(или поне е по-трудно)-ей тва е.
за това предвиждам до 10 години ако оставят разградения двор кебек тук да дойдат около 1 милион българи още
макар да гледам ,че за една година са се затегнали изглежда нещата-има хора скъсани на интервю има хора от френска гимназия скъсани на интервю
за тва че съм българин - нито се гордея ,нито се срамувам-нито сме по-долу от някоя нация ,нито сме по-горе-все ми е едно

и аз искам да живея в европа ,ама статут не даваат статуут(или поне е по-трудно)-ей тва е.
за това предвиждам до 10 години ако оставят разградения двор кебек тук да дойдат около 1 милион българи още

макар да гледам ,че за една година са се затегнали изглежда нещата-има хора скъсани на интервю има хора от френска гимназия скъсани на интервю

за тва че съм българин - нито се гордея ,нито се срамувам-нито сме по-долу от някоя нация ,нито сме по-горе-все ми е едно
Ами канадската програма нали е същото, даже от гледна точка на канадците е още по-добре, защото филтрират кандидатите по възраст, образование, езици и т.н. (рефюджитата не ги броим).bp_de написа: относно американската ГК - 6апка им свалям на братята американци за това несто-грижат се за бадестето на нацията си- като размесват кравта.лотарията е много добре презенена статегия -а и 50 000 са нисто сравнение с другите иммигранти дето отиват в америката.
абе адаш - филтрират
мене нали щяха да ме изфилтрират ,ако филтрираха
пък и с техния мулти културализъм дават възможност да се заформят разни етнически групи само кебек по-така мачка с езика за да не си загуби статута на най-привелигированото малцинство ,но след десетина година поне на китайците и индийците ще трябва да им се даде отделен щат

мене нали щяха да ме изфилтрират ,ако филтрираха
пък и с техния мулти културализъм дават възможност да се заформят разни етнически групи само кебек по-така мачка с езика за да не си загуби статута на най-привелигированото малцинство ,но след десетина година поне на китайците и индийците ще трябва да им се даде отделен щат

Адаш, казах сравнено със Зелената Карта на братята хамерикнаци, там можеш да влезеш и на 55 години с основно образование. Пък и ти си умно копеле, само скромничиш сега
(а може и да не си бил основен апликант, придружаващите не ги "изпитват" толкова
)
А на индийците и китайците цяла провинция им давам от сърце да си формират автономни етнически групи - Northwest Territories

А на индийците и китайците цяла провинция им давам от сърце да си формират автономни етнически групи - Northwest Territories