Въпрос за банковите референтции

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
Ned
Обратна връзка:

Въпрос за банковите референтции

Мнение от Ned »

:?: Имам подадени документи за Work Permit , очаквам file number от HRSDS .Имате ли представа какви банкови референтции трябва да представя при подаване на документите в Консулството. Семейството ми е от трима .

Благодаря предварително ! 10х
bp_de

Мнение от bp_de »

w twoq slu4ai -ne iskat nikakwi referenzii - pone predi 7 godini be6e taka-i dokolkoto znam nestatatne sa se promenili.
nali za da ti izdawat WP si prilovil kopie na dogowora s rabotodatelq i tam pi6e kolko ste ti plasta.
a towa za tqx e nai wavnoto - 4e ste ima6 doxodi w CA.
estestweno na interwuto move da te pitat ka s tiq pari ste izdarva6 3 4lennoto si semeistwo i taka natatka.
poogledai se i se podgotwi za interwu - spored mene dave i za WP gledat da revat i da ne izdawat wisi.
Pri4inata e elementarna- dawat ti wisa i da kavem sled 2 meseza rabotodatelq ti te uwolnqwa i togawa... ima golqma weroqtnost da ide6 i da iska6 pari ot darvawata- a te to4no towa ne iskat.
Аватар
VanBC
Модератор

Мнение от VanBC »

bp_de написа:... Pri4inata e elementarna- dawat ti wisa i da kavem sled 2 meseza rabotodatelq ti te uwolnqwa i togawa... ima golqma weroqtnost da ide6 i da iska6 pari ot darvawata- a te to4no towa ne iskat.
Ако си с в Канада с работна виза и те уволнят, не можеш да искаш пари от държавата.
Obey gravity ... It's the law!
bp_de

Мнение от bp_de »

:-)

Van towa e qsno - move bi ne sam se izrazil prawilno- ako go uwolnqt - nisto ne move da go spre da ne se naprawi na bevanez ili waobste da poiska da ostane nali? i w toq slu4ai move da poiska pari nali?
dokato mu se gledaz delata i taka natataka - move da poiska pari nali ?

Moito mnenie e 4e oglevdat podrobno- dave prezenqwat kolko e
istinska ofertata za rabota i taka natataka.
Аватар
VanBC
Модератор

Мнение от VanBC »

bp_de написа::-)
Van towa e qsno - move bi ne sam se izrazil prawilno- ako go uwolnqt - nisto ne move da go spre da ne se naprawi na bevanez ili waobste da poiska da ostane nali?...
Канадските власти не са чак толкова безхаберни :wink: . На бежанец може да се направиш само в момента в който пресичаш канадската граница за пръв път. След като си влязъл с работна виза и си прекарал известно време в Канада, не можеш да се обяви за бежанец освен ако в родната ти държава междувременно не е настъпила някаква сериозна политическа промяна (война, революция и т.н.).
:beer: :beer:
Obey gravity ... It's the law!
Заключено