Naemane na kvartira 4rez agentsia v Montreal
Naemane na kvartira 4rez agentsia v Montreal
Niakoi bi li razkazal kak se naema jilishte v Montreal 4rez uslugite na agentsia?Naisano sum,4e sa neobhodimi predplati, garant za dogovora,no po(-to4no se interesuvam kak pomaga agnetsiata v tyrsento.Tia li te svurzva sus sobsvenitsite za ogled ili ti dava samo koordinatite im da zvunish sam za da si ugovariash sreshti?4ul sum sushto,'e kato haresash neshto se podava molba do domoupravitelia (ili ne sum razbral i molbata e do sobstvenika?),i se 4udeh,koi reshava kogo da si izbere za naematel,logi4no e tova e da sobstevnikut?Ili moje bi domoupravitelia predva molbite na sobstvenika?Moje i da se storia smeshni vuprosite mi na niakoi, no naistina ne sum naisno.Blagodaira vi!
Re: Naemane na kvartira 4rez agentsia v Montreal
Nie vzehme apartament 4rez agencia. Otidohme v agenciata i te ni predlojiha apartamentite, koito imat, haresahme si i dogovora se sklu4va sus samata agencia. Polse naema se plashta v buroto na agenciata. Napravi mi vpe4atlenie,4e naemite sa dosta po-niski. Ako imash problemi se obajdash napravo na agenciata, a ne na domoopravitelia. Ami tova e. Tui kato nie biahme novodoshli zaduljitelno ni iskaha garant, za da ni dadat aprtamenta. Nie plashtame za 4 1/2 naem 500$ bez da e vklu4eno otoplenieto. Zimata otoplenieto stiga do 100, 150$ na mesec, a liatoto niama takuv razhod, koeto mislia za 4 1/2 e dosta dobra cena , kato se ima vpredvid, 4e 4 1/2 vurviat ot poriaduka na 700$ s vklu4eno parno.
-
vupros kum Yulia
Zdravei Yulia! Blagodria za otgovra na postinga! Men sushto me interesuva temata, zashtoto sum v grfata "novopristigashti bez priteli". Kaji, molia te, v koia agentsia otide v Montreal, dai koordinati i! kolko vreme otne namiranto na apartament po tozi na4in sled pristiganeto vi?Blagodaria ti, nadiavam se se vkluchish pak!
Re: vupros kum Yulia
Zdravei,agnesa terzyiska написа:Zdravei Yulia! Blagodria za otgovra na postinga! Men sushto me interesuva temata, zashtoto sum v grfata "novopristigashti bez priteli". Kaji, molia te, v koia agentsia otide v Montreal, dai koordinati i! kolko vreme otne namiranto na apartament po tozi na4in sled pristiganeto vi?Blagodaria ti, nadiavam se se vkluchish pak!
koordinatite na agenciata sa : 3600, ave. Barclay, suite 200. Tel. 514 737 2268. Problema e, 4e na novopristigashti tursiat zaduljitelno da imat garant. Ina4e kvartira vi namirat vednaga v momenta, v koito potursite i imash pravo da izbirash mejdu niakolko apartamenta.
Uspeh!
-
Незнам как е чрез агенция, но мога да ти кажа какво искат собствениците в 90% от случайте:Sliven написа:Niakoi bi li razkazal kak se naema jilishte v Montreal 4rez uslugite na agentsia?.....
- 2 тукашни документа за самоличност на които има снимка.
- тукашните т идоходи за последните 3 месеца
- телефон на предишното място където си живял за да проверят дали си си плащал редовно
Незнам при липсата на някой от условията една агенция до колко ще се наеме да гарантира за някой.
- bgmontreal
- Обратна връзка:
ами не се наема КАКТО Е ПИСАЛА ЮЛИЯ.Botzo написа:Незнам как е чрез агенция, но мога да ти кажа какво искат собствениците в 90% от случайте:Sliven написа:Niakoi bi li razkazal kak se naema jilishte v Montreal 4rez uslugite na agentsia?.....
- 2 тукашни документа за самоличност на които има снимка.
- тукашните т идоходи за последните 3 месеца
- телефон на предишното място където си живял за да проверят дали си си плащал редовно
Незнам при липсата на някой от условията една агенция до колко ще се наеме да гарантира за някой.
трябва гарант.
http://www.facebook.com/dkatev" onclick="window.open(this.href);return false;
http://blog.danielkatev.com" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.bgmontreal.biz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://blog.danielkatev.com" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.bgmontreal.biz" onclick="window.open(this.href);return false;
Ми и аз така си мислих.bgmontreal написа:ами не се наема КАКТО Е ПИСАЛА ЮЛИЯ.
трябва гарант.
Май мястото където нищо не искат е едно .........

е значи няма никакъв шанс за новодошлите .........!!!!!!!!!!
Ха сега -интересна работа, значи,Юлия пише ,че БЕЗ ГАРАНТ НЕМОЖЕ да се намери квартира чрез агенция......!!!!!!
Ботцо,твърди ,че трябва да сме работили в Канада от три месеца и/или препоръки от друго място //
И сега ква стана тя, - който идва в Канада,и няма гаранти от там - трябва да се връща веднага или да плаща на месец някви си към 3000 CAD за хотел и то само първия месец вторят си е башка !!!!
Лошо,лошо ама много лошо
Ботцо,твърди ,че трябва да сме работили в Канада от три месеца и/или препоръки от друго място //
И сега ква стана тя, - който идва в Канада,и няма гаранти от там - трябва да се връща веднага или да плаща на месец някви си към 3000 CAD за хотел и то само първия месец вторят си е башка !!!!
Лошо,лошо ама много лошо
alen vid,
за всичко си има решение. Аз доста пъти писах по въпроса ама само псувни отнесох. И за да не стане пак така ще ти дам съвета койт онай-много мразя ама съм принуден да го направя:
... използвай опцията тЪрсене и напиши Jean Talon
Това е пътя по който са минали над 90% от новодошлите тук. Приятно четене.
за всичко си има решение. Аз доста пъти писах по въпроса ама само псувни отнесох. И за да не стане пак така ще ти дам съвета койт онай-много мразя ама съм принуден да го направя:
... използвай опцията тЪрсене и напиши Jean Talon
Това е пътя по който са минали над 90% от новодошлите тук. Приятно четене.
Ние наехме чрез Агенция - ако намаш гарант при нас искаха един предплатен наем в повече. Така че, винаги се намира начин. Няма да се плашите! 
Това е адреса на Агенцията http://www.structuresmetropolitaines.com/
и жилищата се намират на едно прекрасно място, на десет минути от Centre Ville с автобус. Цените обикновено са по ниски от тези в сайта. Успех!

Това е адреса на Агенцията http://www.structuresmetropolitaines.com/
и жилищата се намират на едно прекрасно място, на десет минути от Centre Ville с автобус. Цените обикновено са по ниски от тези в сайта. Успех!
Последно промяна от Mariana на Вто Май 24, 2005 10:55 am, променено общо 1 път.
Новото е че вече тока се плаща по 25 на месец.Botzo написа:Та квартала около спирката на метрото е малко сумрачен, но има предимство за всеки новодошъл и за неговата история.
Какво е предимството?
Ми дават се апартаменти 2 1/2, 3 1/2, 4 1/2 без гарант и и без да имаш работа с едномесечни договори. Та първия месец можете да известите след 15 дни ако напускате а след него ако ще се махата трябва да известте 1 месец предварително. Не искат предплащания за 1 или 2 месеца, тока и отоплението са включени в наема намира се близко не само до станцията на метрото но и до няколко супермаркета както и до търговската улица SAINT HUBERT, където има от пиле мляко на доста приемливи цени.
Та така. За ориентация 3 1/2 без да се плаща тк и отопление струва между 600 CAD и 650 CAD.
А ако се сключи договор за 1 година наема се намалява. Та купон ви казвам.
Ми това е .........
Та ако се засели някой тук може да спечели следното:
- получаването на двата тукашни документа със снимка
- вече ще има предишен адрес който да посочи
- до последните 3 заплати може и да не се стигне ако се изпълнят предишните 2 условия.
Ama vie Botzo i bgmontreal, 4etete po-dobre...nali to4no tova kazah i az, 4e bez garant agenciata deto nie polzvame ne sklu4va dogovor za naem. Daje men priatelia, koito ni stana garant me nahoka, 4e kak horata masovo se opraviat bez garanti, a az izbrah nai-slojnia variant 
Taka, 4e niama strashno, goliama 4ast ot novopristigashtite si namirat kvartiri i bez garanti, ne sum se interesuvala..vuzmojno e i agenciite da davat apartamenti za po mesec , dva. Shte se interesuvam specialno po vuprosa i ako razbera neshto shte pisha.
Pozdravi na Botzo i bgmontreal i 4etete malko po-seriozno

Taka, 4e niama strashno, goliama 4ast ot novopristigashtite si namirat kvartiri i bez garanti, ne sum se interesuvala..vuzmojno e i agenciite da davat apartamenti za po mesec , dva. Shte se interesuvam specialno po vuprosa i ako razbera neshto shte pisha.
Pozdravi na Botzo i bgmontreal i 4etete malko po-seriozno