Декларация за отказ от спонсорство-фатално ли е?

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
SVETLANA

Декларация за отказ от спонсорство-фатално ли е?

Мнение от SVETLANA »

Моля, пишете ми,ако сте наясно!Имам дете от първия си брак на 16 години,което не можа да мине с мен и съпруга ми медицинските прегледи,поради липса на международен паспорт/до сега за изваждането на паспорт се изискваше съгласието на бащата/чужденец/,а аз не знам къде се намира той.Подписването на тази декларация за отказ от бъдещо спонсорство за детето ФАТАЛНО ЛИ Е?Може ли по-късно да си го вземем при нас в Квебек и ако може-по какъв начин?
nikveli

Мнение от nikveli »

zdravey SVETLANA! ne moga da razbera zashto trjabva da podpisvash takava deklaracija? az v momenta sponsoriram sina mi, dolu-gore poradi sashtite prichini... kogato sinat ti stane na 18 shte moje da si izkara sam pasport , no togava sponsoriraneto stava po-trudno i po-dalgo + che shte trjabva da se javi i na intervew.
nikveli

Мнение от nikveli »

sorry! sega vidjah parvijat ti posting... naistina, maloumna sistema. spored men, prati e-mail na Citizenship and Immigration Canada i im objasni neshtata. mojesh da napishesh neshto ot roda che v momenta vodish delo za palni rod prava i ne iskash da se angajirash s takiva deklaracii, zashtoto e samo vapros na vreme i iskash da jiveesh zaedno s deteto si. a mejdu drugoto, zashto ne si zavela takova delo do sega, mislja che imash shans da ti dadat vsichki prava...
Аватар
taralej

Мнение от taralej »

Когато детето стане на 18 години, вече ще бъде изключително трудно да го спонсорираш...недей да подписваш такива декларации, обясни им ситуацията и да направи всичко възможно да го вземете с вас...
"Книгата на живота започва с един мъж и една жена в една градина, а завършва с Апокалипсиса." - Оскар Уайлд
Аватар
balbi

...

Мнение от balbi »

taralej написа:Когато детето стане на 18 години, вече ще бъде изключително трудно да го спонсорираш...недей да подписваш такива декларации, обясни им ситуацията и да направи всичко възможно да го вземете с вас...
Ne e izklju4itelno trudno da go sponsorira!!!
Ako deteto e na nejna izdryjka i u4i nezavisimo 4e ve4e e pylnoleten grajdanin na RB BG se vodi pod nejno pope4itelstvo i moje da go vzeme pri sebe si. Osven vsi4ko drugo za sponsorstvo na dete ne se iziskva dokazvane na nqkakyv dohod. Pone taka beshe dopredi godina!
Pozdravi!
SVETLANA

Мнение от SVETLANA »

Благодаря ви !
Заключено