Безработица

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Заключено
VesskaBz

Безработица

Мнение от VesskaBz »

Накой знае ли колко часа работа са необходими, за да те изпратят на бюрото по труда? Само от една работа ли трябва да са събрани или е възможно на втората да си работил само около 40 часа? Колко може да бъде прекъсването на трудовия стаж? И ако съществува такава възможност, то кой трябва да изготви документите? Как се доказва тука тредовия стаж?
Godis

Мнение от Godis »

Прочела ли си това ?
http://www.rhdcc.gc.ca/asp/passerelle.a ... tml&hs=aed
Botzo

Мнение от Botzo »

Това което знам от съседите е че за да излезеш на шумаж ти трябва минимум 6 месеца стаж. Т.е. ако всеки месец има 4 седмици и всяка една от тях по 40 часа, това прави някъде малко повече от 960 часа, и май не става номера да напуснеш сам ами трябва работата да е свършила.
simon
Обратна връзка:

Мнение от simon »

zdraveite
za da izlezesh na shumash sa ti nugni pove4e ot 900 4asa,no mislia 4e imashe vuzmognost i za 700 4asa ,no togava shumaga shte vi e po malko,zashtoto na bazata na tezi 4asove i parite koito ste vzimali vi se iz4isliava shumaga.Za da izlezesh na shumash rabotodateliat ti triabva da ti izgotvi dokumentite i to samo pri uslovie 4e toi ve4e ne moge da ti osigoriava nugnite 4asove,nestava po gelanie,kogato ti si iskash.Tovae koeto znam.kusmet.
Ako spazvash vsi4ki pravila,gubish zialoto udovolstvie.
Заключено