Още няколко въпроса

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
PolyC

Още няколко въпроса

Мнение от PolyC »

Хайде помогнете и на мен, моля ви. Колко точки ще получа за магистър от ВМЕИ. А ако събирам 17 години учене заедно с техникум. :?:
PolyC

Мнение от PolyC »

И още. Престижен ВУЗ за оперно пеене в Британска Колумбия или въобще в Канада. Тук не открих някаква класация, нещо като К-12.
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

tuk operata umira

Мнение от KolioBalkanski »

PolyC написа:И още. Престижен ВУЗ за оперно пеене в Британска Колумбия или въобще в Канада. Тук не открих някаква класация, нещо като К-12.
ne mogat da si plashtat smetkite
po dobre stoi v evropa
novite imigranti sa poveche ot filma "slona moi priatel" - tiah opera ne gi gree
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Аватар
VanBC
Модератор

Re: Още няколко въпроса

Мнение от VanBC »

PolyC написа:Хайде помогнете и на мен, моля ви. Колко точки ще получа за магистър от ВМЕИ. А ако събирам 17 години учене заедно с техникум. :?:
Ако събираш 17 години и имаш магистърска степен (независимо от кой ВУЗ е), получаваш 25 точки.
PolyC написа:И още. Престижен ВУЗ за оперно пеене в Британска Колумбия или въобще в Канада. Тук не открих някаква класация, нещо като К-12.
UBC вероятно е единствения ВУЗ в Британска Колумбия в който има оперно пеене. Това е сайта им:
http://www.music.ubc.ca/school/html_bod ... duate.html
PolyC

Благодаря!

Мнение от PolyC »

Благодаря ви! Какви странни българи сте, така добронамерени и отзивчиви. Да не би да е от влиянието на Канада? Отдавна си мисля, че това е едно от нещата, които ни липсват: малко ред и надежда.
Заключено