летиял ли е някои с ЛОТ-полски аеролинии
летиял ли е някои с ЛОТ-полски аеролинии
Искам да попитам летял ли е някои с полските аеролинии до Торонто?Като цена са с наи-изгодни предложения,аз сам летяла с тях из Европа и не съм особено впе4атлена.Някои може ли да ми каже как са презокеанските им полети и как са самолетите?Мерси предварително.
do toronto ne sum letjala s LOT, no do NYC i chicago, t.e. pak prezokeanski. nivoto im e dva-tri puti po-nisko ot na vsichki drugi companii -- nesravnimi sa s Lufthansa, British, KLM, Air France. cenata im e obiknoveno s $200 po-niska. drugoto polojitelno neshto e, che imat udobni vruzki -- njamash prespivane predi prezokeanskia ti polet dokato s povecheto ot drugite imash. osven tova ima mnogo bulgari, koito letjat s tjah (ili pone do USA) i zatova samoletite vuv varshava izchakvat tozi ot sofia dori i kogato toi zakusnjava (koeto e pochti vinagi). ne sa mnogo striktni sus svruh bagaj, koeto moje da se pogledne i ot polojitelna i ot otricatelna strana -- njama da te karat da plashtash za njakoi i drug kilogram poveche, no puk tuk kilogram-dva, tam kilogram-dva...........i ne znaesh kak shte se otrazjat na samoleta.
Ние летяхме с тях, най-хубавото освен че дадоха най-ниска цена е че прекачването във Варшава беше само 1 час и така не се чудиш къде да се забиеш по летището че да уплътняваш времето. Самолета си беше нормален според мен (седалките не са супер-сгъчкани ма не са и като трона на английската кралица, манджички, кафенца, филмче прожектират, такива ми ти работи), но ако имаш големи претенции, може и да не ти хареса. Тогава цакаш повече кинти и кеф ти Луфтханза, кеф ти Бритиш 

Здрасти,
ние летяхме с ЛОТ до Торонто преди 4 месеца.
Та значи най-хубавото е, че дават най-добри цени.Прекачването в Варшава наистина беше един час и това е гот..особено ако сте с деца..а и да не сте пак е гот...че иначе като виснеш....Наистина като ниво нямат нищо общо с КЛМ, Бритиш и Луфтханза...ако е за едни човек билет по добре да летиш като хората с готина компания...но за двама или трима разликата в цената става доста дебела и няма смисъл.....поне според мен...Защото на мен, мъжа ми и детето разликата в цената на ЛОТ и класните авио беше около 600Евро, което е бая...А иначе самолетоте им са ОК, яденето и филмите са еднакво тъпи в всички компании...Седалките са им нормални.Удобни са.Та това е....
Хайде леко кацане!
ние летяхме с ЛОТ до Торонто преди 4 месеца.
Та значи най-хубавото е, че дават най-добри цени.Прекачването в Варшава наистина беше един час и това е гот..особено ако сте с деца..а и да не сте пак е гот...че иначе като виснеш....Наистина като ниво нямат нищо общо с КЛМ, Бритиш и Луфтханза...ако е за едни човек билет по добре да летиш като хората с готина компания...но за двама или трима разликата в цената става доста дебела и няма смисъл.....поне според мен...Защото на мен, мъжа ми и детето разликата в цената на ЛОТ и класните авио беше около 600Евро, което е бая...А иначе самолетоте им са ОК, яденето и филмите са еднакво тъпи в всички компании...Седалките са им нормални.Удобни са.Та това е....
Хайде леко кацане!
"Книгата на живота започва с един мъж и една жена в една градина, а завършва с Апокалипсиса." - Оскар Уайлд
Da
Zdrasti!
Az i moeto semeistvo letiahme s lot predi 10 meseca!
Za cenite koito predlagat, a nie letiah do Toronto za 800Eur.trima, si zaslujava.
No ne o4akvai obslujvane na visoko nivo!!
Hranata e oskadna i alkohola e samo gadna Polska vdka i gadno vino!!
Ama Vsi4ko e vapros na Ceni!!!
4au!
Az i moeto semeistvo letiahme s lot predi 10 meseca!
Za cenite koito predlagat, a nie letiah do Toronto za 800Eur.trima, si zaslujava.
No ne o4akvai obslujvane na visoko nivo!!
Hranata e oskadna i alkohola e samo gadna Polska vdka i gadno vino!!
Ama Vsi4ko e vapros na Ceni!!!
4au!