vupros za polet s britanskite aviolinii

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
Sliven

vupros za polet s britanskite aviolinii

Мнение от Sliven »

Zdarveite! Znam,4e vuprosue e diskusiran i predi ala imam mnogo ograni4en internet dostup i ne vinagi moga da si pozvolia da rovia dulgo nazad vuv foruma. Bili mi kazam niakoi neobhodima li e drugza viza za mpolet Sofia-mOntreal s britanskite aviolinii osven kanadskata za kastaneto v London?Blagodaria za otziv4ivostta!
Aries

Мнение от Aries »

Зависи от полета. Има такива, които са директни (кацаш и излиташ от едно и също летище в един и същ ден) и за тях, според мен, не се изисква виза.
Когато полета е на другия ден - Виза.
Аватар
drifter
Обратна връзка:

Мнение от drifter »

Аз преспах и сменях летищата и виза не се искаше. Важния индикатор е колко часа е престоя, но не помня 24 или 48 часа беше. Във всеки случай авиокомпанията от която купуваш билета трябва да е наясно.
All we have to decide is what to do with the time that is given us.
Аватар
Rainmaker

Мнение от Rainmaker »

ako prestoia e do 24 chasa viza ne se iska.
dori i da smeniash letishtata
biat ti edin pechat na letishteto i niamash problemi.
Аватар
Lyubima
Обратна връзка:

Мнение от Lyubima »

Rainmaker написа:ako prestoia e do 24 chasa viza ne se iska.
dori i da smeniash letishtata
biat ti edin pechat na letishteto i niamash problemi.
Само да допълня, че офисъра на КПП-то в Лондон преценява дали да "бие" тоя печат или не ! Ако пътника му се стори нещо подозрителен няма да му разреши да напусне летището.
Аватар
Rainmaker

Мнение от Rainmaker »

Lyubima написа: Само да допълня, че офисъра на КПП-то в Лондон преценява дали да "бие" тоя печат или не ! Ако пътника му се стори нещо подозрителен няма да му разреши да напусне летището.
Tova e absolutno verno.
No pri polojenie che putuvash s canadska imigrantska viza i se nalaga smiana na letishtata niama da ima spunki.
tochica

Мнение от tochica »

също така се гледа потвърдения билет или издадената вече бордова карта за втория полет , ако втория полет е stand by - т.е. нямате определено вече место на картата за полета от Лондон към Канада , се смята , че сте непотвърден пътник и имате нужда от виза , защото е възможно да не се качите на първия възможен полет .
но в този случай би трябвало да ви спрат още на летището в София и да ви предупредят , иначе имиграционните власти в Лондон са в правото си да върнат пътника до летището , от което е тръгнал .
успех ,
:)
"искам да ми е интересно , иначе няма да играя "
карлсон , който живее на покрива .
Заключено