А барбекюто?

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Заключено
ssttoo
Администратор
Обратна връзка:

А барбекюто?

Мнение от ssttoo »

Нали ставаме вече истински канадийци, пък това тук с шпакличката на двора е национален спорт :lol:

Та дайте акъл каква да бъде апаратурата - на газ, на ток, плюсове, минуси. Предполагам, че на въглища е най-добре, ама ... кой ти има време да се занимава, става въпрос за бързи кифтаци за през седмицата, нещо такова.
veselka donkova

Мнение от veselka donkova »

Газ.
Аватар
VanBC
Модератор

Мнение от VanBC »

Газ! :D
Obey gravity ... It's the law!
ssttoo
Администратор
Обратна връзка:

Мнение от ssttoo »

хехе, мерси :)

Газ до ламаринТата начи :lol:
Аватар
goliama mechka
Син на Великата Мечка

Мнение от goliama mechka »

1.въглища.стават неповторими.
2.газ-удобно,практично. :lol: не толкова вкусно,като номер 1

П.С.ех,лято,аз открих сезона тук сBBQ-тата,много е гот,само бира да има в изобилие :lol:
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Мнение от IvHaydu »

На газ е по-мързеливо и лесно, на ток - не си е работа, на въглища - най-вкусно, ама е малко повечко играчка; не че е толкова голям проблем - продават пакети с въглища за ББК, ама...зависи, ако искаш най-доброто и най-вкусното - ще хвърлиш малко повечко труд и време...
Не знам, мен лично би ме кефило да се занимавам с въглищата на барбекюто, докато си пия биричката... :D :D :D
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
Аватар
Rainmaker

Мнение от Rainmaker »

vuglishta
po-vkusno e
samite bbq-ta sa evtini
i e bezopasno

hubavo bbq na gaz shte e nad $150 a stigat i do $300 400
za bbq na vuglishta porveri canadian tire imat pone 2 3 vida i sa pod $100.
Аватар
troyaneca

Мнение от troyaneca »

Chakai sega i starilo-patilo da kaje- kupuvash si gazovo za okolo 150 $, no izbirash takova, na koeto reshetkata nad gorelkite (mejdu gorelkite i gornata reshetka, na koiato se peche) da e ot perforirana ploska lamarina, t.e. pozvoliava postaviane na vaglishta, v smisal, che gi zadarja bez da se izsipvat varhu gorelkata. Vtozi sluchai udobstvoto e dvoino- v nachaloto zapalvash gazta kolkoto da zapali vaglishtata i da nagree dobre skarata, a sled tova ia zagasiash i ostavash samo na vaglishta- prosto i udobno. Ako v momenta te marzi da zaredish vaglishta (5 min max. v poveche) mojesh da vkluchish samo na gaz.
Da ti e sladko !
Fuck the Cola
Fuck the Pizza
All We Need Is Slivovitza
ЗОРИ

Мнение от ЗОРИ »

моето е на газ и не съм много доволна, мръвките стават или недопечини или прегорели и не много вкусни. Сега ще се пробвам да го приспособя за вълища или ще си купуваме друго...
Родителите ми в Бг. ползоват на вълища и вкуса е много по-добър.
bateto

Мнение от bateto »

Зори,я разкажи в Далас как е хавата ,много ма кефи тоя град,поне това което съм видял.
ЗОРИ

Мнение от ЗОРИ »

Ами на мен в Далас взе да ми харесва - условията за живот са добри, всичко е чисто и подредено, стандарта е добър, цените не са много високи, работа се намира и ако човек успее да се докаже му дават шанс.
Има страшно много мексиканци , вече дори не ми правят впечетление. Има малко българи, но се събираме, организираме си партита покрай празниците. Почти всички се познаваме.
С две думи ако човек говори английски и може да кара кола - тук е идеалното място. Само дето е малко скучно и еднообразно и няма много социален живот.
Ама хайде да не разводняваме темата на Ссттоо за барбекюто....
Ou il y a de la vie, il y a d'espoir!
Заключено