Някой има ли с идеи за това как се правят омарите, защото ще го подкарам по нашенската като с големите раци

та, китайците продават ли омари?shnorhela написа:![]()
Някой има ли с идеи за това как се правят омарите, защото ще го подкарам по нашенската като с големите раци
при кума лиса е, а тя къде е Mislia 4e ima koi da pitate kade e samo deto neznam dali 6te ima smelostta da otgovori :idea:Botzo написа:Dobur vupros. Mislia 4e ima koi da pitate kade e samo deto neznam dali 6te ima smelostta da otgovori :idea:Сезон на Омарите или Джой къде си със идеи?
Това ти е наказанието - като си поркаш сам (т.е. - без мен)...shnorhela написа:Тук не ви усетих и двамата за какво говорите ама мамка му какво ми става тая сутрин нищо не чаткам алкохола ли беше кофти снощи не знам.
О, никаква Корона, открих нещо много Убаво в САК - джинче, Beefeater, 750 милилитра, на цена от...17.95$!!! Имали някаква промоция...shnorhela написа:Хайдук да не си купуваш Корона изветрява като невидяла, не е лоша само за някой и друг час да я оставиш отворена и алкохола и го няма.
Темата е за рецепти със Омари не разводнявайте темата
Не, аз не пия джин...shnorhela написа:Джинти джин ли пиеш бе човек а аз те мислех за сериозен.