Loi sur l'immigration et la protection des refugies - помощ?
-
- Обратна връзка:
Loi sur l'immigration et la protection des refugies - помощ?
Вчера получих писмо от Посолството в Букурещ, в което има само една декларация и нищо повече, няма никакви указания.
Тази декларация трябва да бъде подписана ,предполагам от мен, и от свидетел!!!
Подписвайки тази декларация , заявявам, че съм информирана за алинея 117/ 9/d de la Loi sur l'immigration et la protection des refugies!!!
Общо взето съдържанието е, че кандидатствайки за виза, ако в молбата не съм посочила дете *ако имам такова по настоящем* или съпруг *ако имам такъв по настоящем* ше бъда временно или завинаги разделена от тях!
В молбата бях вписала съпруга ми, а деца нямам!
Най-накрая пише така: Signee par_____ i Attestee par__________
Моля, ако някои е получил такава декларация да обменим мнения.
Кой трябва да се подпише за свидетел???? Нотариус ли?
За сведение съм омъжена и кандидатстваме двамата, като аз съм водеща, в очакване на виза сме!
Благодаря на всеки, които би се отзовал със съвет или мнение!
Подписвайки тази декларация , заявявам, че съм информирана за алинея 117/ 9/d de la Loi sur l'immigration et la protection des refugies!!!
Общо взето съдържанието е, че кандидатствайки за виза, ако в молбата не съм посочила дете *ако имам такова по настоящем* или съпруг *ако имам такъв по настоящем* ше бъда временно или завинаги разделена от тях!
В молбата бях вписала съпруга ми, а деца нямам!
Най-накрая пише така: Signee par_____ i Attestee par__________
Моля, ако някои е получил такава декларация да обменим мнения.
Кой трябва да се подпише за свидетел???? Нотариус ли?
За сведение съм омъжена и кандидатстваме двамата, като аз съм водеща, в очакване на виза сме!
Благодаря на всеки, които би се отзовал със съвет или мнение!
А ето и самата декларация...
Ето копие от декларацията:

С други думи, ако възнамерявате някога да спонсорирате ваши съпрузи/съпруги или ваши деца, то задължително трябва да ги упоменете във вашите формуляри и те задължително трябва да преминат медицински преглед. В противен случай, няма да можете да ги спонсорирате и така ще бъдете разделени от тях.
Даниел

С други думи, ако възнамерявате някога да спонсорирате ваши съпрузи/съпруги или ваши деца, то задължително трябва да ги упоменете във вашите формуляри и те задължително трябва да преминат медицински преглед. В противен случай, няма да можете да ги спонсорирате и така ще бъдете разделени от тях.
Даниел
Re: Loi sur l'immigration et la protection des refugies - по
Щом съпругът ти е вписан в молбата и нямаш деца, тогава няма за какво да се тревожиш! Подписвай декларацията и я пращай, това е просто декларация, че си наясно със законовите положения за бъдещо спонсориране на членове на семейството които не кандидастват за имиграция заедно с теб.claire написа:Вчера получих писмо от Посолството в Букурещ, в което има само една декларация и нищо повече, няма никакви указания.
В молбата бях вписала съпруга ми, а деца нямам!..
Obey gravity ... It's the law!
Re: Loi sur l'immigration et la protection des refugies - по
PRAVELNO!VanBC написа:Щом съпругът ти е вписан в молбата и нямаш деца, тогава няма за какво да се тревожиш! Подписвай декларацията и я пращай, това е просто декларация, че си наясно със законовите положения за бъдещо спонсориране на членове на семейството които не кандидастват за имиграция заедно с теб.
Pra6tai deklaratsiata.