До всички от здравеопазването в Канада

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
kaleko

До всички от здравеопазването в Канада

Мнение от kaleko »

Майка ми е оперирана. Скъсан менискос. Препоръчаха и таблетки Quest MSM GLUCOSAMINE 1000 mg 90 таблетки. За създаване на хрущялна тъкан.
Първия ми въпрос е има ли полза от тези таблетки?
Вторият на каква цена вървят в Канада?
Благодаря предварително
:D :D :D
Това е лично мое мнение, не ангажирам никого с него.
Желая Ви МНОГО КЪСМЕТ!
eva-vet-eva

Мнение от eva-vet-eva »

Явно в англ.част няма мед.лица,или пък считат,че отговорите в другия форум са ти достатъчни.
Напишете,наистина как стои въпроса с лекарствата в другите провинции,ако знаете.И мен ме интересува.
Аватар
anxeli

Мнение от anxeli »

Точно днес видях Глюкозамин тиосулфат 360 таблетки, не забелязах колко мг. :oops: , 18.97 на сейл, иначе са $26.
Циганите - на Сатурн !
Аватар
Doktora

Мнение от Doktora »

Отговор за Калеко - След като майка ви е оперирана вероятно артроскопски и увредената част от медиалния /по често се уврежда медиалният менискус/ мениск е отстранена всякакво по нататъшно лечение не е необходимо а купуването и пиене на лекарства безпредметно.Увредения хиалинен или влакнест хрущял не се въэстановяват.Останалото е начин да печелят фамацевтите директно а колегите индиректно.Майка ви вече трябва да се движи но не прекалено,а след свалянето на конците на 13-тия ден може да се движи без ограничения.
Съжалявам,че не успях да ви отговоря навреме но изпитвах затруднения с регистрацията ми в сайта.Живял съм в чужбина и знам колко е трудно без съвет и помощ.
Доктора
Заключено