Tuk Joy zadawa kofti wapros na Bateto, namekwaiki ne6to ne dotam u4tiwo za Hemoglobin.

Ogelpih se kato ... nam kakwo

bateto написа:Четете,четете дами и господа .Прочетете горе написаното ,а някои и няколко пъти.И да са ви сладки няколкото пържоли в по вече от китайския магазин за 4,99 д. килото на промоция за конпенсация на компромис дето си ***те душите.
Е тва вече е върха ! Не вярвам някой кеебекуа, даже и от първите класирали се да го засуче така по адрес на някой българин. То си трябва майсторлък, само българин става за това, ашколсун. Дано да не изчезнем, много сме ценниХемоглобин написа: Едва ли някой иска да ражда изкривени, нечленоразделно ревящи полуидиоти, попаднали в таксономията на вида Homo sapiens на трето класиране.
ssttoo написа:Тhink Celin Dionanxeli написа: бр-р-р ... Толкова ли са противни наистина ?
Бате, ако обичаш, недей да съдиш за другите по себе си. Това, че ти правиш компромиси и нещо не ти е наред с душата (даже и не разбрах точно какво), не означава, че всички са или ще бъдат като тебе :idea: !!bateto написа:Четете,четете дами и господа .Прочетете горе написаното ,а някои и няколко пъти.И да са ви сладки няколкото пържоли в по вече от китайския магазин за 4,99 д. килото на промоция за конпенсация на компромис дето си ***те душите.
Расизъм! Сега не знам на кое да се смея, на повлияното от медийни идеогеми, шаблонно стереотипизиране на всичко което ни е неизгодно да се чуе като расизъм, антисемитизъм, етническа, религиозна нетолерантност, хомофобия, антиглобализъм и пр. нищо не значещи понятия или на това кой точно прави забележката, цитатanito написа: A otide celia w kofata, za6toto smiatam, 4e e otkrowen rasizam.
Това задоволство от липсата на определени групи не знам аз как да го характеризирам: значи расизъм - "негри", антисемитизъм "евреи", при това забележете "жив евреин", религиозна нетърпимост "онези с ....черните шапки", че и нова форма на расизъм удряща в подрасите "индийка" и още веднъж чист расизъм подлагащ на удари азиатската раса. Мисля че това мнение на Ани (кояо аз уважавам и намирам за интелигентна личност) почти не остави раса, която да не е меко казано недолюбена.anito написа: но ми е хубаво, че досега съм видяла само една шарена индийка, че не съм виждала жив евреин, от онези с дълбите какенбарди и черните шапки, че негрите тук са колкото за колоритност на пейзажа, както и китайците.![]()
Mонреал и Квебек са много различни понятия по отношение на средата, заобикаляща имигрантите и поведението на кебекарите, които са си тук абсолютно мнозинство. Има само няколко хиляди англофони и 3-4% имигранти. Кебекарите тук се чувстват у дома си, а в Мтл - не. Аз знам и други подобни случаи на изказвания в публично пространство, когато си мислят че няма имигранти, а също и при общуване с имигранти. На мен лично не ми се е случвало чал такова нещо, но мии се е случвало пред мен да оплюват имигранти и след като се усетят, че и аз съм такава (но вече са се изтървали), да казват, че това не се отнася за мен, защото аз съм еди-каква-си (на принципа присъстващият прави изключение). Затова подобни случки не ме учудват и не поставям под съмнение дали приятелката е разбрала добре думите или не.Ognen_led написа:''Imigrantite sa tuk za da praviat deca i da rabotiat kakva da e rabota. Vzemame visokoobrazovani za da sme sigurni che niama da ni suzdavat problemi’’
Ako se dokaje che tova deistvitelno e kazano, vyprosnia drugar hvrakva... kato brigadirska kolichka po nadolnishte. Dostatachno e edno pismo - oplakvane do slujbata mu.
V Montreal ne sym chuval niakoi slujitel da se iztepva tolkoz iako, ama vseki si e lud s nomera, ta moje i da go e kazal.
P.S. vse pak ne izkliuchvam vazmojnostta priatelkata koiato e dokladvala da e iztylkuvala i izkrivila nevolno kartinkata. Da ne zabraviame che choveshkata pamet i vazpriatia imat chudnoto svoistvo da izneveriavat