Medicinski za dete na 16 koeto nqma da zaminava tazi godina

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
SVETLANA

Medicinski za dete na 16 koeto nqma da zaminava tazi godina

Мнение от SVETLANA »

Polu4ihme medicinskite formulqri(za men i supruga mi,vodest e toi), a za sina mi niama takuv formulqr i se pitam dali i toi trqbva da mine pregledite s nas, ponege v instrukciite izri4no pi6e, 4e vsi4ki 4lenove na semeistvoto trqbva da se qvqt. Ako nqkoi e naqsno, molq da mi otgovori! :roll:
Linko
Напуснал форума
Обратна връзка:

Мнение от Linko »

А синът ви участва ли в процедурата т.е. ще емигрира ли изобщо с вас?
Ако не е включен като заминаващ, то не е необходимо да му се правят медицински изследвания. Наистина в инструкцията, която се изпраща заедно с формулярите за медицински пише, че се изследват абсолютно всички членове на семейството, независимо дали ще придружават основния кандидат или не. Но на практика на тях не им се правят тези изследвания. Затова и не е изпратен формуляр за него.

Но ако синът ви ще ви придружава, то явно става дума за техническа грешка, за която ще трябва да се уведоми посолството в Букурещ. Не пречи и да му се извършат изследванията предварително (заедно с вашите), а след това да се попълни формуляра - след като бъде изпратен.
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
SVETLANA

Мнение от SVETLANA »

Синът ми участва заедно с нас, но ще ни последва след година и половина, когато завърши училище.
Linko
Напуснал форума
Обратна връзка:

Мнение от Linko »

Това няма да е възможно, би трябвало да го знаете.
Ако не замине в срок до 1 г. след датата на медицинските, то визата му става невалидна.
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
Аватар
bis
Обратна връзка:

Мнение от bis »

Dori i da idva po-kusno - triabva da napravi med zastoto na vas niama da vi izdadat viza dokato i toj ne napravi.

A za idvaneto na sina vi 1g i polovina neznam kak go smiatate , no ne triabva da e sled edna godina sled datata na medicinskite inache vizata mu izgaria.
Само човек, който рабира нещо изцяло, може да го обясни така, че друг да не може да го разбере.
/Нобелов принцип на Рудини/
Aries

Мнение от Aries »

Най-добре е да се говори с Букурещ по въпроса. Уточнете добре нещата, за да не стане после фал.
Ако му издадат виза паралелно с вашата до една година е длъжен да влезе в Канада (една година след медицинските), но не е необходимо да стои там.
Може да му купите билет отиване и връщане и след като пристигнете в Канада той се прибира сам в БГ а вие получавате неговия ПР (ако му се издава такъв).
SVETLANA

Мнение от SVETLANA »

много ви благодаря за отзивчивостта разяснихте ми въпроса благодаря ви отново
Заключено