Jelaeshti za HIKING vav Vancouver tozi i sledvashtijat weeke
Jelaeshti za HIKING vav Vancouver tozi i sledvashtijat weeke
Zdraveite kam vsichki ot Vancouver i okolnostite,
Ima li v tozi forum zapaleni po Hiking useri. Tarsja bairbudali kato mene da si napravime gotini prehodcheta zaedno tozi weekend 5/6 May i/ili sledvashtijat 12/13.
Az se svarzah veche s razni hiking clubs v BC, no opitvam razlichni varianti...
Borimira
Ima li v tozi forum zapaleni po Hiking useri. Tarsja bairbudali kato mene da si napravime gotini prehodcheta zaedno tozi weekend 5/6 May i/ili sledvashtijat 12/13.
Az se svarzah veche s razni hiking clubs v BC, no opitvam razlichni varianti...
Borimira
Re: Jelaeshti za HIKING vav Vancouver tozi i sledvashtijat w
Az hodia chat pat i moe mnenie cha BC e chudesno miasto za podoben fun. Eto ako ne viarvate: http://vladimir.bodurov.com/gallery/Gallery.aspx
Neznam oshte kak sam s vremeto tigava no ako pravite neshto obadete se - az sam opredeleno intusiast na tazi tema.
Neznam oshte kak sam s vremeto tigava no ako pravite neshto obadete se - az sam opredeleno intusiast na tazi tema.
Влади ще се обадим няма проблемvladi написа:Az hodia chat pat i moe mnenie cha BC e chudesno miasto za podoben fun. Eto ako ne viarvate: http://vladimir.bodurov.com/gallery/Gallery.aspx
навит ли си за събота ако се уговорим нещо
пааа нали сме си комшии лесно става
A long time ago
in a galaxy far ,far away
Уф, с лопата да ги ринешborimira2 написа:...Ima li v tozi forum zapaleni po Hiking useri...

Какво ниво на туризъм те интересува? Ние организираме един по-екстремален вариант за 14/15 май, ако те интересува - свиркайborimira2 написа:... Tarsja bairbudali kato mene da si napravime gotini prehodcheta zaedno tozi weekend 5/6 May i/ili sledvashtijat 12/13...

Обадете се ако организирате нещо за тази събота, ако не ми е много натоварен графика, може и аз да се включаkerkelov написа:.Влади ще се обадим няма проблем
навит ли си за събота ако се уговорим нещо ...

Obey gravity ... It's the law!
Thanks, shte znam za sabota dali sam free do den dva i shte ti se obadia obezatelno.kerkelov написа:Влади ще се обадим няма проблем
навит ли си за събота ако се уговорим нещо
пааа нали сме си комшии лесно става
Здравейте баир будали:)
Аз намерих инфо за няколко клуба, които организират хикинг този и следващия уеекенд и ще им звънна днес за да разбера подробности. АКо Ви харесат идеите, можем да се присъединм към тях или пък просто самички Ние можем да си организираме нещо. Но ще Ви моля като обещаем да сме сериозни, че аз съм като на заточение в това Онтарио... само равен терен:))
Ще Ви пиша отново касно тази вечер, а ако Вие организирате нещо пишете:) Аз пристигам Петък Вечер, може да ходиме на бира заедно ако желаете.
VanBC, Аз не съм по екстремното izkachwane. Obичам далги изкачвания на планина, които изискват добро кардио и много потене:) Ne obicham stresove dokato izkachwam, adrenalina si go pokachvam dori samo da sam v planinata:)) Така, че ако мислеш че този 14-15 Май хикинг тур е като за мене, кажи ми повече:)
Това което аз намерих до този момент е:
7 Май - Мт. Northgraves
8th May - nekakav drug hiking trjbva da se obadq da pitam kade tochno
14 - Mt. Lindenman (hiking and scrambling -towa poslednoto extremno li e?!?)
15 May - GreenDrop Lake - Chiliwack
Ako smetnete tezi za interesni, mojem da gi joinnem, ako li ne, razchitam iztzjlo na vas, no iskam da potvardime predvaritelno, za da ne ostana na suho:))
Cheers,
Borimira
P.S. Koito iska moje da mi pishe na private, na vseki shte otgovorja:)
Аз намерих инфо за няколко клуба, които организират хикинг този и следващия уеекенд и ще им звънна днес за да разбера подробности. АКо Ви харесат идеите, можем да се присъединм към тях или пък просто самички Ние можем да си организираме нещо. Но ще Ви моля като обещаем да сме сериозни, че аз съм като на заточение в това Онтарио... само равен терен:))
Ще Ви пиша отново касно тази вечер, а ако Вие организирате нещо пишете:) Аз пристигам Петък Вечер, може да ходиме на бира заедно ако желаете.
VanBC, Аз не съм по екстремното izkachwane. Obичам далги изкачвания на планина, които изискват добро кардио и много потене:) Ne obicham stresove dokato izkachwam, adrenalina si go pokachvam dori samo da sam v planinata:)) Така, че ако мислеш че този 14-15 Май хикинг тур е като за мене, кажи ми повече:)
Това което аз намерих до този момент е:
7 Май - Мт. Northgraves
8th May - nekakav drug hiking trjbva da se obadq da pitam kade tochno
14 - Mt. Lindenman (hiking and scrambling -towa poslednoto extremno li e?!?)
15 May - GreenDrop Lake - Chiliwack
Ako smetnete tezi za interesni, mojem da gi joinnem, ako li ne, razchitam iztzjlo na vas, no iskam da potvardime predvaritelno, za da ne ostana na suho:))
Cheers,
Borimira
P.S. Koito iska moje da mi pishe na private, na vseki shte otgovorja:)
Scrambling означава, че има стръмни участъци където може да се наложи да се подпираш и с ръце, т.е. последната фаза на туризма преди да премине в катеренеborimira2 написа:... 14 - Mt. Lindenman (hiking and scrambling -towa poslednoto extremno li e?!?)...

VanBC написа:Scrambling означава, че има стръмни участъци където може да се наложи да се подпираш и с ръце, т.е. последната фаза на туризма преди да премине в катеренеborimira2 написа:... 14 - Mt. Lindenman (hiking and scrambling -towa poslednoto extremno li e?!?)....
хахахаха аз викам това е последната фаза на Лудостта или когато си се напил яката.
ина4е може да се 4уем по телефоните и да направим една уговорка или нещо такова.
A long time ago
A kak togava vikat na samoto katerene?VanBC написа:Scrambling означава, че има стръмни участъци където може да се наложи да се подпираш и с ръце, т.е. последната фаза на туризма преди да премине в катерене.
Ми на катерачите им викат "канара-серсеми", значи катеренето ще да е "канара-серсем-бабаитлък" :idea: !vladi написа: A kak togava vikat na samoto katerene?

хахахаха сега се връщам от GYM-ma ами там само серсеми бре и то толкова многооооо -все драпат и кво нищо ама аре да не се издавамVanBC написа:Ми на катерачите им викат "канара-серсеми", значи катеренето ще да е "канара-серсем-бабаитлък" :idea: !vladi написа: A kak togava vikat na samoto katerene?
а за бабаити да не говорим особенно женските индивиди.
A long time ago
Kakvo e sersem?!? ...
хахахаха сега се връщам от GYM-ma ами там само серсеми бре и то толкова многооооо -все драпат и кво нищо ама аре да не се издавам
а за бабаити да не говорим особенно женските индивиди.[/quote]

хахахаха сега се връщам от GYM-ma ами там само серсеми бре и то толкова многооооо -все драпат и кво нищо ама аре да не се издавам
а за бабаити да не говорим особенно женските индивиди.[/quote]