pismo otnosno securite sociale
pismo otnosno securite sociale
Zdraveite saforumtsi.Dnes polu4ix dve pisma ednoto da 4akam interviu parvata polovina na 2005 a pusnax dok. na 20 april 2005 i vav vtoroto oba4e e lo6ata novina.zna4i az sam zavar6ila 2001 i rabotix daze da skoro rabotix v edna organiza4ia no imam samo gragdanski dogovoe i sotvetno ni sam pla6tala usigorovkite i niamam drug dok. ot tazi organizatsia a vigte kakvo mi pi6at vav pismoto Nous vous prions de nous faire parvenir une copie du carnet de travail ou bien de securite sociale pour la periode 2001-2004.Ne znaia kakvo da napravia ako niakoi ima koito e imal podoben problem molia da pi6e.Azabravix da spomena 4e az tozi gragdanski dogovor ne go pvatix sas 4elia paket i to4no za6toto ne sam pla6tala so4ialnite usigorovki .6te sam mnogo zadalgena ako niakoi mi dade savet.Petya
-
- Напуснал форума
- Обратна връзка:
Това си е стандартно изискване, Петя. За всяко твърдение от молбата за селекция се прилага и съответното писмено доказателство. Не можеш да посочиш, че си работила еди-къде си за еди-колко си време, а да не приложиш никакъв документ за това.
Преведи и изпрати този граждански договор. Би било добре да изпратиш и едно удостоверение от НОИ за осигурителните вноски през този период или удостоверение от ТДД за платените данъци за същия период. Ако не си плащала нито осигуровки, нито данъци за този период и не искаш и сега да ги платиш, то ти остава само да се надяваш, че ще приемат гражданският договор като единствено доказателство. За по-голяма тежест, можеш да приложиш и една характеристика/препоръка от работодателя си.
Преведи и изпрати този граждански договор. Би било добре да изпратиш и едно удостоверение от НОИ за осигурителните вноски през този период или удостоверение от ТДД за платените данъци за същия период. Ако не си плащала нито осигуровки, нито данъци за този период и не искаш и сега да ги платиш, то ти остава само да се надяваш, че ще приемат гражданският договор като единствено доказателство. За по-голяма тежест, можеш да приложиш и една характеристика/препоръка от работодателя си.
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
Zdravei Linko.Az sam gotova da platia no se okaza 4e zakona se e smenil i osigorovkite i po gragdanski dogovor se pla6tat ot firmata koiato vazlaga rabotata.I ma i ne6to drugo az si pla6tax osigorovkite zdravnite kam firmata na magami posle ni se rodi deteto i 4rez negovata firma si vzemax i mai4instvoto mnogo e obarkano pri men prosto ne znam kakvo da napravia.A z se konsultirax sas revizor vav noi i toi kaza 4e sa takav period na zad ni6to to ne moge da se napravi. Nali znae6 kak e vseki gleda da ne te nazna4ava i da ne ti pla6ta ni6to.Blagodaria ty vse pakLinko написа:Това си е стандартно изискване, Петя. За всяко твърдение от молбата за селекция се прилага и съответното писмено доказателство. Не можеш да посочиш, че си работила еди-къде си за еди-колко си време, а да не приложиш никакъв документ за това.
- Леля Екимка
- Диване
- Обратна връзка:
ami ako muja ti ima firma ne moje li prosto da ti napravi trudova knijka?
A dori da ne moje - siakash si si plashtala osigurovkite (prez spomenatata firma) - znachi ot NOI bi triabvalo da mogat da ti dadat dokument...
Mnogo stranno...
Az navremeto kato predstavih trudovata knijka, za polovinata ot vremeto firmata ne mi beshe plashtala osigurovki - nishto drugo ne sa mi iskali - gledat samo godinite i zaverkite...
Jalko, che ne sum v BG - shteh da ti napravia obrazcova trudova knijka - s No1...
A dori da ne moje - siakash si si plashtala osigurovkite (prez spomenatata firma) - znachi ot NOI bi triabvalo da mogat da ti dadat dokument...
Mnogo stranno...
Az navremeto kato predstavih trudovata knijka, za polovinata ot vremeto firmata ne mi beshe plashtala osigurovki - nishto drugo ne sa mi iskali - gledat samo godinite i zaverkite...
Jalko, che ne sum v BG - shteh da ti napravia obrazcova trudova knijka - s No1...
Представителна извадка тип "паплач"

zdarvei Botzo mnogo sme pritesneni ne znaia dali 6te se narediat ne6tata 6te izpratia gragdanskia dogovor i 6te izvadia niakakvo udostuverenie 4e sam si pla6tala zdravnite usigorovki za drugite neznaia .stiskai ni paltsi.Ti polu4i li meila ne kazva6 ni6to mnogo ti blagodaria 4e si me vzel tolkova navatre.Pozdravi.PetyaBotzo написа:Petia, za interviuto 4estito. Kazah li ti 4e ste stane ako me sli6a6![]()
Za drugoto slu6ai Linko. Toi nai dobre 6te te posuvetva.
Kusmet i samo da ti kaza 4e moita 4ast ve4e e gotova.
Vsi4ko 6te se naredi