Има ли българи-ортодонти в Монреал?

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Заключено
dvmaystorova

Има ли българи-ортодонти в Монреал?

Мнение от dvmaystorova »

Предстои ни заминаване за Мореал в Края на август, а преди 1 м. сложиха шина на 11 годишния ни син.Има ли някои прествава как се процедира в такива кривозаби случаи? :roll: :roll:
Sardechni pozdravi! Dilyana
Аватар
Леля Екимка
Диване
Обратна връзка:

Мнение от Леля Екимка »

Ami otivash pri dr Petrova naprimer i tia shte te orientira...Samo znam, che e mnogo skupo - edna priatelka se otkaza da slaga shini na decata si tuk i sega gi prashta v BG da svurshat tazi rabota...Ne razbiram osobeno...
Представителна извадка тип "паплач"
Изображение
huba

Re: Има ли българи-ортодонти в Монреал?

Мнение от huba »

dvmaystorova написа:Предстои ни заминаване за Мореал в Края на август, а преди 1 м. сложиха шина на 11 годишния ни син.Има ли някои прествава как се процедира в такива кривозаби случаи? :roll: :roll:
Ami namirate si zabolekar.Az sam poseshtavala 2 zabolekarski kabineta(ne na balgarkite) i na dvete mesta imashe fiksiran den v koito idvashe ortodontist.
"Проблемът на света е, че глупавите са самоуверени, а умните винаги се колебаят."
dvmaystorova

Мнение от dvmaystorova »

Благодаря на тези, които се отзоваха.Проблемът е, че тези железа трябва да се бутат всеки месец нанякъде и това го прави само специалист. :cry:
pumpy

Мнение от pumpy »

странно в началото ми се видя че търсиш за Торонто
съвет от мен - поискай от българския колега гипсовите модели, по които е направен апарата - важни са са проследяване на случая
обади ми се катостигнеш в монреал. иво
dvmaystorova

Мнение от dvmaystorova »

Благодаря!Ще се възползвам-хич не се и надявай да не ти се обадя във връзка с кривите зъби, както и за зъболечението с гроздомицин :)
Заключено