Пари

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Заключено
anton

Пари

Мнение от anton »

Здравейте някой,би ли ми казал колко пари минимум трябва да има тричленно семейство при влизането си в Канада.Благодаря предварително
Botzo

Мнение от Botzo »

Мдам, някой знае :lol:
Ето тук можеш да видиш офицялните изисквания:
http://www.immigration-quebec.gouv.qc.c ... #autonomie

Изображение
Botzo

Мнение от Botzo »

А искам да попитам дали някой е наясно от посочената таблица колко минимум трябва да декларират четиричленно семейство, на които едното им дете е с навършени 20 г. :?: :?:
Аватар
fe_ya
Ефирна
Обратна връзка:

Мнение от fe_ya »

Ами става на семейство двама възрастни и едно дете и още едно семейство от един възрастен без дете :-) така поне аз мисля.
Botzo

Мнение от Botzo »

fe_ya написа:Ами става на семейство двама възрастни и едно дете и още едно семейство от един възрастен без дете :-) така поне аз мисля.
Е да ама този въздрастен който е отделно и е така да се каже семейство в сертификата му пуше ще не е първи кандидат. Т.е. парите ги май ги регистрираше само първият ........
Аватар
VanBC
Модератор

Re: Пари

Мнение от VanBC »

anton написа:Здравейте някой,би ли ми казал колко пари минимум трябва да има тричленно семейство при влизането си в Канада.Благодаря предварително
Зависи в коя провинция на Канада ще кацнеш. За Квебек Боцо вече ти е посочили таблицата, за другите провинции сумите са по-големи.
Obey gravity ... It's the law!
Заключено