Sled braka kolko shte chakam???

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
Аватар
simplyaven
Обратна връзка:

Sled braka kolko shte chakam???

Мнение от simplyaven »

Zdraveite,

predstoi mi da sklucha brak s canadec prez lqtoto, no toi si zaminava sled tova - moze bi mesec ili dva po-kusno. Imate li predstava kolko vreme shte trqbva da chakam, za da otida pri nego? Kakvi spunki moze da imame? Kak da se podgotvq, kakvi dokumenti shte mi pomognat?
Molq Vi za otgovori, tova si e istinski brak, a ne s cel da vzema dokumenti i uzasno se strahuvam, che shte ni durzat razdeleni! :(
Canuck
Непукист

Мнение от Canuck »

Na oficialniya site na Citizenship and Immigration Canada e opisano vsichko mnogo dobre. Eto ti link:
http://www.cic.gc.ca/english/applications/fc.html

Shtom e istinski brak nyama ot kakvo da se pritesnyavash. Samo deto shte ti se otvori malko rabota v obyasneniya, zashtoto sred iziskvanite dokumenti ima edin podroben vaprosnik, kadeto tryabva da obyasnyavash kak, koga i kade ste se zapoznali, imena na hora, koito mogat da potvrdyat vrzkata vi, palno opisanie na razvitieto na vrazkata vi-podaraci, sreshti, patuvaniya zaedno, snimki, snimki ot svatbata- broy na gostite, i t.n. Otvori linka na imigracionnite, razglday dokumentite i shte vidish vsichko, koeto se iziskva.

A, za srokovete, na tozi vapros nikoy ne moje da ti otgovori, zashtoto e Boja rabota. Samo edno neshto moga da ti kaja, kolkoto po-rano podadete dokumentite i kolkoto po-brzo reagirate na vsichki pisma ot imigracionnite, tolkova po-brzo shte stane. :idea: Vse pak se prigotvi za pone 7-8 meseca chakane. Good luck!
Per aspera ad astra!
Горд канадски гражданин в Мадрид :)
Аватар
estoyanova
Обратна връзка:

Мнение от estoyanova »

Ако всичко е ОК между 7-10 моите наблюдения са че клони повече към 10.Успех!
КОЛКОТО ПОВЕЧЕ-ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ
Аватар
simplyaven
Обратна връзка:

kum estoyanova

Мнение от simplyaven »

kakvo imash predvid 7-10? kakvo e tova?
blagodarq Vi za otgovorite :) shte razgledam dokumentite... nie mnogo podaruci i snimki nqmame, a puk patuvaniq zaedno suvsem :(
Princess123

Мнение от Princess123 »

Zdravei, az lichno chakah tochno 6 meseca za da mi nasrochat data za interview. Omagih se prez dekemvri 2004 tuk v BG. Sapruga mi e kanadski gragdanin. I sega 5 meseca po kasno mi pratiha pokana za interview koeto shte e prez mesec June. No pak nie imame mnogo mnogo dokazatelstva v podkrepa na tova che braka ne e fiktiven koeto moge da e uskorilo procesa. Pratihme mnogo mnogo snimki vkluchitelno i ot patuvane ne koeto sme bili zaedno do Karibskite ostrovi. Ne znam dali tova e pomognalo ili ne vazmogno e i ti da chakash 6 meseca. Ako imash vaprosa po samata procedura shte ti pomogna az veche imam opit:)
Аватар
simplyaven
Обратна връзка:

do princess 123

Мнение от simplyaven »

zdravei,

ami nie ne sme patuvali zaedno nikade, imame snimki ottuk razbira se... chudeh se dali mozesh da mi kazesh za samoto intervu - kakvi vaprosi zadavat i mnogo negativno li sa nastroeni? tolkova loshi neshta chuh che veche se chudq ima li izobshto shans nqkoi v posolstvoto da mi povqrva, che ne se omuzvam za dokumenti!
ako imash ideq kakvo bi ulesnilo procedurata (izvun snimkite), molq te sushto go napishi! vie naprimer ziveli li ste zaedno tik predi braka ili sled nego? nie ne ziveem zaedno sega (i ne smqtam che trqbva!), a toi shte zamine sled kato se ozenim i edva li shte ziveem zaedno poveche ot mesec sled svatbata! ei takiva podrobnosti ako mozesh da spodelish bi bilo mnogo polezno!
blagodarq ti
Princess123

Мнение от Princess123 »

Znachi na men samoto intervu mi predstoi za nego shte ti kaga kato mine:) A pak za patuvaneto ne si me razbrala v niakav sluchai ne kazvam che tova e pomognalo - niama kak da go znam. Edin savet ot men - imai poveche samuchuvstvie. Nishto tolkova strashno niama v samata procedura. Vse pak se sluchva neshto normalno sreshtash niakoi koito po stechenie na sadbata ne e ot Bg obichate se i iskate da giveete zeadno. Az pone taka gi vigdam neshtata. Ne bi tribvalo po nikav nachin koito i da bilo da moge da vi spre. Taka che spored men otnovo nezavisimo kolko snimki s nego imash i kade ste hodili ili ne bi sledvalo da moge da giveesh s nego kadeto iskash. Taka che deistvaite:) Znam che imigracionnite iskat dokazatelstva che tova ne e fiktiven brak. no tova mogesh da im go pokagesh vinagi. Taka che ako naistina iskash da badesh s tozi chovek mislia che niama kakvo da te spre:)
Аватар
taralej

Мнение от taralej »

Аз прочетох тук някъде, че процедурата вече била ускорена.Имало нов закон.Но не съм много сигурна и сега нямам време да търся темата.Но си мисля даже , че Канака писа нещо по този въпрос.
"Книгата на живота започва с един мъж и една жена в една градина, а завършва с Апокалипсиса." - Оскар Уайлд
Аватар
simplyaven
Обратна връзка:

Мнение от simplyaven »

blagodarq na vsichki za otgovorite :)) ako nqkoi mezduvremenno premine prez intevu sled brak, da pusne edna tema :)))
Заключено