успешно интерву

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
PPP

успешно интерву

Мнение от PPP »

:D Привет на всички съфорумци.
Искаме да се похвалим за нашето интервю,което мина днес 27.04,за огромно наше щастие - успешно.Искам да успокоя всички,на които им предстои интервю-няма нищо страшно,само притеснението е голямо.Мосюто беше много готин,усмихнат през цялото време и определено беше в много добро настроение.Дори повтаряше някои въпроси по два пъти без да е нужно и всичко му се разбираше.Усмихваше се и често повтаряше ''parfait''.Задаваше ни въпроси само по документите бeз да се взира излишно в тях и да завърта трудни въпроси.На мъжа ми,който е водещият кандидат задаваше повече въпроси,но и аз не останах без участие.Интервюто продължи около 40-50мин.,гладко и без перипетии.Единствените въпроси извън контекста на документите бяха какво обичаме да правиме в свободното си време,каква заплата вземам аз и искам ли да имам деца(ние сме женени от 10 месеца и все още нямаме).Пита мъжа ми 1 въпрос на английски-с каква сума ще влезем в Квебек.За който се интерсува моето ниво на френски е 4/4,на английски 3/3(аз съм 2-ри кандидат.Тези на мъжа ми са фр.-6/6, анг.-3/3.Да не се притеснявате ако нямате високо ниво на анг.,френския е най-важния за тях.Лично според нас франсето е на 1-во място, следвано от много добре обоснована мотивация и достатъчна сума CAD за първите 3 месеца.
Желаем късмет и успех и на всички с предстоящи интервюта.Много важни са спокойствието и нагласата.Ние сме с вас.
П.П. ИСКАМЕ ДА ИЗКАЖЕМ СПЕЦИАЛНИ БЛАГОДАРНОСТИ НА НАШАТА УЧИТЕЛКА ПО ФРЕНСКИ, АНИ ГРОЗЕВА, КОЯТО Е МНОГО ДОБЪР СПЕЦИАЛИСТ.Даваме нейните координати, за интересуващите се от подготовка по франсето:
Maria Luiza 99- tel 02/8314952; GSM 0889/784657
:roll:
Аватар
darklady
Непокорна

Мнение от darklady »

ИзображениеИзображениеИзображение
Браво на вас! Отдъхнете си малко и пълен напред! Желая ви все така успех!
Невъзможното е предизвикателство!
Аватар
trans

Мнение от trans »

ЧЕСТИТО!!!
Много късмет и за напред :lol:
Аватар
anakim

Мнение от anakim »

Е хаиде не добър път. Наздраве!!!! :beer: :beer: :beer: :D :D
ronni
Обратна връзка:

Мнение от ronni »

Brawoo, mn se radwam za was!
popaten wjatar wi zelaja i az
"Chance favors the prepared mind" /"Le hasard ne favorise que des esprits préparés"
L. Pasteur, 1854
PPP

Мнение от PPP »

:D :roll: :) Благодарим на всички, които ни изпратиха благопожелания по повод нашето интервю.Ние също желаем много щастие, здраве и късмет.
Заключено