Може ли някой да подскаже...?

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
Аватар
LuckyMan
Обратна връзка:

Може ли някой да подскаже...?

Мнение от LuckyMan »

Разбрах, че българи пристигат в Канада минавайки през френските острови Saint Pierre & Maquelon. Може ли някой да ми обясни как става номера :?: :?:
todor73

Мнение от todor73 »

chul sqm, nedochul sqm ama maj ostrovite sa frenska teritoria demek imash vzemane davane s francia, no poleta e che pqrvo kacash v montreal i posle se praviat niakakvi nomera za ostavane. maj quebecarite sa se usetili za toia nomer. stavalo e predi godini sega izobsto si niamam ideia kak e.
Canuck
Непукист

Мнение от Canuck »

Da teya ostrovi sa frenska terotoriya sas sigurnost, no kak se vliza ottam v Canada veche ne znam. No, tova ne e nay-dobriyat nachin da znaesh.
Per aspera ad astra!
Горд канадски гражданин в Мадрид :)
Аватар
LuckyMan
Обратна връзка:

Мнение от LuckyMan »

Да и аз така разбрах, че трябва да минеш през Montreal. Искам да разбера дали ми трябва Канадска VISA за да отида от Paris например до Saint Pierre & Maquelon. На практика се получава, че пътувам от France пак за France. За Франция нали няма вече визов режим и си мисля дали няма и да стане. Виж ако има сигурна информация може и да помогне на много хора.
Villi

Мнение от Villi »

tova koeto az znam, e 4e nai-veroiatno 6te ima6 nujda ot tranzitna viza, no niama garancia otnovo dali 6te ti se izdade. :roll:
Kusmet
не е важно хлябът да е бял, важно е хайверът да е черен
Бона

Мнение от Бона »

А защо не влезеш с обикновена туристическа виза!?!?
Аватар
yaiuat
Обратна връзка:

Мнение от yaiuat »

Бона написа:А защо не влезеш с обикновена туристическа виза!?!?
Turisticheska visa ne se izdava na potencialni emigranti(Mladi hora) :?
Vsushtnost izdavat se no pochti nevuzmojno.
Az poznavam hora na 34g. sus oficialni pokani ot kanadci na koito im e otkazvana. A kakvo ostava za 25 godishni s neoficialni pokani :wink:
Заключено