казус за продажба на имот в България

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Bose Kose

казус за продажба на имот в България

Мнение от Bose Kose »

Някой знае е ли как може да се намери името на адвоката изповядал сделка за продажба на имот в България - София? Имаме проблеми с останалите наследници и не искат да ни кажат кой е адвоката. Също не знаем кой е купува4а.
И още нещо - не издавайте пълномощно на роднини, дори и най-близки, ще съжалявате жестоко!

Поздрави!
foxxbatter

Мнение от foxxbatter »

Ами много просто - София Бар Асошиешън иначе казано Софийска Адвокатска Колегия:
http://www.sak.applet-bg.com/

:mrgreen: и за пълномощното много си прав - аз даже на себе си не си издавам камо ли на роднини
Аватар
pavlina

Мнение от pavlina »

УУУУУУУАААААУУУУУУ У :shock:
ВИЕ МЕ РАЗБИХТЕ БЕ ХОРА :roll:
Bose Kose

Мнение от Bose Kose »

Thank you foxxbatter. Сега написах е-майл на Адвокадската Колегия и о4аквам отговор. Ако така става ще ви кажа, но дано не ви се налага!
BiskVitkA

Мнение от BiskVitkA »

Моята майка има и не мисля, че съм сгрешила като съм и издала...
Дано нямам проблеми като твоите..

Успех ти желая :wink:
Аватар
Bimba

Мнение от Bimba »

Според мен ти трябва Нотариусът изповядал сделката адвоката само е подготвил документите.В съда може да се изкара препис от нотариалния акт, с който е продаден имота и в него ще видиш кой нотариус е минал сделката. Но ако нещата са по сложни по-добре се обърни към компетентен адвокат.
Заключено