Първия ми въпрос е има ли полза от тези таблетки?
Вторият на каква цена вървят в Канада?

Благодаря предварително
eva-vet-eva написа:Здрасти!Тук глюкозаминосулфат и глюкозамино сулфат с картилазин се продават под път и над път,т.е. има ги във всеки по-голям магазин и всички аптекообразни магазини.Цените са вариращи-около14.99 за 250 таблетки от 500 мг ,може да се намерят и на около 10-12 долара при някое намаление.
За това колко са ефективни-освен изкуствена става,друго по-ефективно не е измислено засега.Ако ги пие продължително,ще свършат работа.
Джой, скъпа, ако не на останалите, позволи поне на ветеринарите да разбират туй-онуй от ставиJOY написа:eva-vet-eva написа: За това колко са ефективни - освен изкуствена става, друго по-ефективно не е измислено засега. Ако ги пие продължително, ще свършат работа.Ева, Eва, май бъркаш ставите и го пращаш в девета глуха. Операциите при скъсан менискус целят премахване на увредената част на хрущяла, не и искуствена става. Има си случаи, където никакъв глюкозамин няма да помогне, но явно не е този случай!
anxeli написа:Джой, скъпа, ако не на останалите, позволи поне на ветеринарите да разбират туй-онуй от ставиJOY написа:eva-vet-eva написа: За това колко са ефективни - освен изкуствена става, друго по-ефективно не е измислено засега. Ако ги пие продължително, ще свършат работа.Ева, Eва, май бъркаш ставите и го пращаш в девета глуха. Операциите при скъсан менискус целят премахване на увредената част на хрущяла, не и искуствена става. Има си случаи, където никакъв глюкозамин няма да помогне, но явно не е този случай!
, все пак учат 5 години, бая неща, анатомията 100% сигурно повече от сестрите, имала съм гадже ветеринар-хирург, асистирала съм му и знам че може и човек да поправи ако се наложи
. Ако не си привърженик на теорията за божествения произход на човека и си убедена привърженичка на Дарвин ( сигурно, иначе откъде успех по биология
) ще се съгласиш че едно 90-95% от анатомията на кучето и човека е една и съща. Прочети още веднъж изречението на Ева и ще видиш че е имала превид най-общия случай, не конкретната операция
.
И особенно от завършвала анатомия за лекар и прекарвала дни и нощи в дисекционните зали.е тука си изпроси голямо ругане - чакай само да те забележи
не разбра ли до сега, че НИКОЙ НЕ ЗНАЙ ПОВЕЧЕ ОТ БГ СЕСТРА
да този за медицински сестри сигурно е като пищовJOY написа:anxeli, подценяваш МНОГО мед.сестри! И тъй като имам все пак база за сравнение, ще ти кажа,че учебникът по анатомия от Мед.академия е като пищов на този, по който уча сега.