И с какво си толкова съгласен - че като си минал интервюто, няма нужда повече да учиш език???
Той самия бгмонреал има нужда да поучи френски въпреки обучението му на френски във франкофонска страна, та какво да говорим за хора, които са проговорили в началото на процедурата си за емиграция. Не го слушай! За него да разбира що-годе какво му говорят на френски е достатъчно!
Suny написа:Nadiavam se,4e sum poslednia,koito 6e se izkaje po vaprosa i 6e priklu4ime temata,4e aman ot ozlobeni,mnitelni i kompleksirani sagrajdani i saseliani
Tova ne e reklamen blok v tv predavane ili platena stranica v spisanie!
Izlagame si prosto mnenieto i vpe4atlenieto za edin 4ovek,kakto i rezultata ot savmestnia ni trud.
Az sum bai Naum Power-a i sum bezkraino blagodaren na Jana.Gord sum ,4e s neina pomosht vzehme interviuto i 4e imam privilegita da buda nein u4enik!
Izpolzvam slu4aia da blagodarim i na Ivan Haidu6ki za vseotdainosta i poleznite informacii,kakto i na vsi4ki pozitivno misle6ti saforumci!!!!
HAU!
Bai Naum se otteglia v shatrata,4e ima vkusna supa ot me4i lapi garnirana s presni grutki!
Благодаря ти, бай Науме!
Аах, тази убийствено вкусна супа от мечи лапи, тези пресни грудки, ахххх!!!
Вкусотийка!
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
И с какво си толкова съгласен - че като си минал интервюто, няма нужда повече да учиш език???
Той самия бгмонреал има нужда да поучи френски въпреки обучението му на френски във франкофонска страна, та какво да говорим за хора, които са проговорили в началото на процедурата си за емиграция. Не го слушай! За него да разбира що-годе какво му говорят на френски е достатъчно!
айде стига бе!
без квалификации твой стил.
аз колкото изпита и лицензи на френски съм взел ти има още да поучиш и не ми излизай с евтини номера за това колко си учила
ПП взе ли изпита по френски за да получиш редовно членство в ордера?
bgmontreal написа:за хайдука и жой специално ще кажа, че само те не са ме разбрали, а то не е сложно!
ЕЗИК НЕ СЕ УЧИ ЗА ДА МИНЕШ ИНТЕРВЮТО, А ЗА ДА СЕ ОПРАВЯШ С ЖИВОТА ТУК, а не да трябва да ходиш на КОФИ за да се научиш как да си купиш хляб!
Ако искате учете за интервю, но да възхвалявате някой който ви учи само за това си е направо подигравка.
Та каква е разликата с фирмите посредници?
Хайдука ще вземе да ти отговори така :
- абе братче, ти май твърде отдавна си се изнесъл от България и си позабравил май туй-онуй... Подготовката за интервю е едно нещо, а много целенасочено и по определени теми; и ти това много добре го знаеш - когато кандидатстваш за различни видове работа - едно и също СВ ли пускаш, или го преработваш?
Ако не минеш интервюто, няма да ти трябва и език; за да заминеш за Канада, трябва задължително да минеш интервюто! Надявам се схващаш какво искам да кажа...
Жана е подготвяла за по-малко от 2 седмици за интервю хора, които и хабер са си нямали от френски; и тези хора са минавали на интервюто.
Дали това е правилно или не - не е нито твоя, нито моя, нито на Жана работа. При нея отиват хора и казват - искам да ме подготвиш за интервюто. И тя ги подготвя. Естествено, че после ще ходят на КОФИ или други курсове - ти да не мислиш, че за 2 месеца можеш да научиш френски?
Апропо, ти не си ли го учил тук езика, или си дошъл с пълна езикова база данни? Може би си знаел и какво е табарнак ??
Хайде да си спомним първите си плахи стъпки в чужбина, преди да казваме каква е дадена учителка (която пък и ти не познаваш, а пък, неизвестно защо, говориш по въпроса?)
ОК?
А, Жана те учи на това, което ти искаш и за което си плащаш, а не това, което тя иска. Така че - има много хора, които ходят при нея за по месец-два, изкарват интервюто и после заебват френския. А има и хора, които си ходят редовно при нея и преди, и след интервюто (като моя милост например) и които благодарение на нея са добре с френския сега.
Виж, ако ти се заяжда и не искаш да разбереш - ОК, няма проблеми.
Просто не слизай от твоя етаж при простосмъртните, а си съзерцавай небесата...
Щото, извинявай, ама аман от всезнайковци, които плюят по КОФИ, по социал, по местене в други провинции и по още какво ли не...
Вместо това вземи да кажеш по бира за успеха на ЦСКА!
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
:haplio: :haplio: :haplio:
Absolutno sme suglasni s IvHaydu!!!!
I mislja 4e temata se iz4erpi!!!!!!!!!!!!!
Suny+ Bai Naum Powera
:beer2: :beer2: :beer2:
щом смятате, че е достатъчно да дойдеш с "интервюен" френски и да си губиш времето да го учиш в КОФИта и други мозъчно-пробивачни заведения хубаво.
Само дето не познавам един дето да не е доволен от това че се потрудил да научи достатъчен френски за да се интегрира тук, а примери на мрънкалници дето 2-3 години учат за да си купят хляб и са ИЗЛЪГАЛИ системата, има бол
Канъка е прав! Не са виновни те, а шибаните кебекари дето пускат.
Хайдук ти си един от верните насочвачи към САЩ, та да ти кажа - там без език и учене на място си загинал, а камо ли да правиш пари.
Нали знаете как в САЩ се избира президент:
минават целия му род под лупа, и се гледа какво е направил за благополучието на страната си и какво е учил и какви титли е защитил.