Vie tam vav "frenskia" grad samo pla4ete kato dechica tova e tezko onova gadno.... ja si spomnete od kade idvate...na kvi se pravite be... ostavete choveka da dojde i sam da si schupi glavata... izborat e negov...kafeta krachmi vav cial sviat ima...vsiakakvi...hubavi , loshi, i tuka sashto...kolkoto iskash brato....samo da imash pari da harchish...ama kak se vadiat tova edrug vapros.
Купон би - как да няма купон?
Днес е събота и отсреща съсесдите - араби слушат смирено своята музика и се веселят, както те си го правят - жените в едната стая, мъжете в другата. Под мен румънците гледат някакъв филм - жалко че не разбирам румънски език... От апартамента насреща в коридора се носи ухание на тежко къри - индийците готвят поредната си манджа /май това е индийска дума?/ Няколко апартамента по-нататък има нови съседи - българи, които оживено обсъждат къде има "безплатни обяди" и жулят ракията на Боби. Под тях са реснаците - там както винаги ехти Киркоров или някой друг техен певец и се чува неистов женски смях.
До мен има едно скромно негро, което тихо пък си смърка тревица и като ме срещне в коридо заговорнически ми се усмихва.
Това не е ли купон - и то без да излизам от блокчето? Що ли ми и трябва? Ще попитате - а аз какво правя - как какво - купонясвам в този форум...
Купонът за мен остана в историята ,ще продължи след като си изкарам втората казарма.
Da mnogo tochno! Az kato si trugna v petak ot rabota i imam usechtanto che sa me pusnali garnizon s prespivane. A starchinata vika: i da si pochinech hubavo subota i nedelia. E kak ne - vikam nali drugat sedmica pak triabva da mi kusate guza. Abe golem kupon stava!
Еееееееееех,гадно монреалско време.Надявах се да ме поканят старите кучета на BBQ в събота,а то така валя .
Да ви се оплача-изпихме и последните остатъци от водата на живота,която си носехме.Ами сега
Според учението на философа Ли Тин Уидъл хаосът се намира в най-голямо
изобилие там, където някой се стреми да въведе ред. И хаосът винаги
надмогва реда, защото е по-способен организатор.
Na purvo vlizane v Canada moje da donesesh okolo sto kila - ne sum chula dosega niakoi da e bil proveriavan! Men oshte me e iad znachi...
A mi pravi vpechatlenie, che purvite niakolko meseca e lud kupon, piene, iadene do zori...Da vidim sled 6 meseca dali shte mi puskate podobni temi!
bibco написа:Купон би - как да няма купон?
Днес е събота и отсреща съсесдите - араби слушат смирено своята музика и се веселят, както те си го правят - жените в едната стая, мъжете в другата. Под мен румънците гледат някакъв филм - жалко че не разбирам румънски език... От апартамента насреща в коридора се носи ухание на тежко къри - индийците готвят поредната си манджа /май това е индийска дума?/ Няколко апартамента по-нататък има нови съседи - българи, които оживено обсъждат къде има "безплатни обяди" и жулят ракията на Боби. Под тях са реснаците - там както винаги ехти Киркоров или някой друг техен певец и се чува неистов женски смях.
До мен има едно скромно негро, което тихо пък си смърка тревица и като ме срещне в коридо заговорнически ми се усмихва.
Това не е ли купон - и то без да излизам от блокчето? Що ли ми и трябва? Ще попитате - а аз какво правя - как какво - купонясвам в този форум...