Имам рецепта за великденски курабийки,за която ми трябва амонячна сода.От къде в Монреал мога да си купя,как се нарича на тукашен език?И ако може магазина,в който има,да ми го дадете с адрес,защото съм съвсем отскоро тук и съм неориентирана.
Предварително благодаря. на първия отговорил-ще има почерпка с курабийки
Хе хе......и аз искам курабийки
Ами сега не знам, но довечера ще питам една приятелка, която прави курабийки и ще ти кажа....след малко отивам до един гръцки магазин - може и там да погледна
Много благодаря,за всички вас ще има курабийки/не такива,дето бият ...,а истински/
Елия,миличка,недей да пиеш чист спирт-вредно е.Кажи на мъж ти да ти купи я водка,я ракийка,и те стават за пиене
Извинявай, ама ти да не смяташ да отваряш българска аптека тук?
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
v magazina za amonia4ni sodi ..... ami pitai v niiakoia apteka ili magazin bre ... Naprimer v tvoia duh 6te pitam Abe niakoi znae li ot kude da si kupia domati ))))))))))))
Ей как обичам ... да чета бисери... Скъпи съфорумници особено такива които рядко са пипвали кухненски прибор различен от ножа и вилицата, не давайте акъл като не знаете за какво става въпрос, сода бикарбонат и амонячна сода са две различни неща - и двете обикновено не се купуват от аптеката.
хаха фея права си за кухнята че не правя нищо.още като написах се усъмних в правотата си ама карай все някой разбра къде има сода бикарбонат нали?а тук аптеките са и пощи и хранителни магазини та знае ли се в крайна сметка какво можеш да намериш?
fe_ya написа:Ей как обичам ... да чета бисери... Скъпи съфорумници особено такива които рядко са пипвали кухненски прибор различен от ножа и вилицата, не давайте акъл като не знаете за какво става въпрос, сода бикарбонат и амонячна сода са две различни неща - и двете обикновено не се купуват от аптеката.
Да бе в аптекта продават и амоняк и сода.Просто си ги смесете в пропорции,както ви е сладко.