Balgari -Ne gubete quraj, Vie zaslujavate po-dobr jivot!

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Teze

Мнение от Teze »

Zdraveite Balgari!

Iskam da, Vi spodelia Vpe4atlenieto si ot Canada i da okuraja vsi4ki, koito iskat da poemat patia na emigraciata.

Az sam ot 10 meseca v Toronto sas cialoto si semeistvo(jena i dete).
Za tezi deset meseca mi se slu4iha tolkova hubavi i ne tolkova priatni nesta, kolkoto v BG za godini ne biah izjviaval.
Vajnoto e, 4e sme jivi i zdravi rabotim mnogo i s Bojia pomost vijdam Badeste za nas i na6to detei Tuk.
Vazmojnostite koito predlaga golemia grad sa mnogo, no istinata e 4e za da se vazpolzva6 ot tiah tribva da se u4i.

Ne se boite Balgari a se borete ,za tozi jivot ,zastoto si struva!!!
Idvaite po barzo, 4e ni zaliaha s Indonezici i pacistanci i...(tcigani),
koito jiveiat samo na uelfar, a nie plastame danaci kato ludi za toia deto...

Idvaite ,4e ste doide vreme da se 4udime v Pakistan li sme ili v Toronto, tia nemat ni koltura ,nito tarpat razvitie, a ...

Ne se ot4aivaite , a elate
ivandi

Re: Balgari -Ne gubete quraj, Vie zaslujavate po-dobr jivot!

Мнение от ivandi »

Teze написа: Idvaite po barzo, 4e ni zaliaha s Indonezici i pacistanci i...(tcigani),
koito jiveiat samo na uelfar, a nie plastame danaci kato ludi za toia deto...

Idvaite ,4e ste doide vreme da se 4udime v Pakistan li sme ili v Toronto, tia nemat ni koltura ,nito tarpat razvitie, a ...

Ne se ot4aivaite , a elate
Mmmmm da, maj naistina triabva da dojda za mesec dva v Toronto. Sled tova ste pregrushtam tabarnacite po ulicata. :shock:
"Всяка глупост има си време да стане малка правда дори" - Ахат
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

Teze написа: Idvaite po barzo, 4e ni zaliaha s Indonezici i pacistanci i...(tcigani),
koito jiveiat samo na uelfar
това ми звучи като призив за помощ :D само думата "uelfar" не разбрах, в речника я няма :wink:
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
ivandi

Мнение от ivandi »

sasho71 написа:само думата "uelfar" не разбрах, в речника я няма :wink:
A ti proveri li v pakistansko-indijskia rechnik :D :D :D
mimo

Мнение от mimo »

Ha,ha,ha...!Ami i v Montreal e sastoto nesto.Liatoto kato nasiadat onezi mi ti indusi v gradinkata okolo statuiata na Atina Palada po Jean-Talon ,i s tezi chalmi,vse edno si v drevna Elada.Aha,aha da ti progovori na uschence Aristotel ili da vidisch kak ticha Arhimed s edin lost i se machi da povdigne zemiata!??Tova e polojenieto!!!
Аватар
gez
Обратна връзка:

Мнение от gez »

Moderatorite...tova da ne bi da e za v tozi forum... :shock: :shock: :shock:
Ili oshte ne ste cheli smislenia posting?
Мисли за най-лошото, за да стане най-хубавото
ssttoo
Администратор
Обратна връзка:

Мнение от ssttoo »

gez написа:Moderatorite...tova da ne bi da e za v tozi forum... :shock: :shock: :shock:
Един човек си споделя впечатленията от живота в Торонто. Не знам по-точно място за такъв постинг. Ако си видял нарушение на правилата - кажи.
ivandi

Мнение от ivandi »

gez написа:Moderatorite...tova da ne bi da e za v tozi forum... :shock: :shock: :shock:
Gez, kvo ne mu e smisleno na postinga, daje e dvusmislen :D :D :D
Любо
Обратна връзка:

Мнение от Любо »

Само така човече!!!
Кураж се иска или както се казва на български "иска се д...е да се вдигнеш да отидеш на другия край на света и да успееш", а не само да се оплакваш, че това не ставало, че онова не ставало, че тези били бюрократи, че имало дискриминация и т.н.

А сега искам да разкажа един анекдот, който научих в БГ.

Та след много години спорове и караници, най-накрая хората решили да направят експеримент на коя нация мъжете са най-добри в секса.
На предварителните кръгове спечелили САЩ, Русия и България.
Съответно в Ню Йорк на най-големия стадион излязъл американския жребец и казал "аз ще оправя 10 жени една след друга". Започнал той, оправил 9, но когато дошъл ред на десетата казал "съжалявам, но не мога повече". Американците го аплодирали бурно " браво, ти си невероятен, никой не може така..."
След седмица в Москва се изстъпил руснакът пак на наи-големия стадион и казал "Американеците са добри, но ние винаги сме били по-добри. Аз ще оправя 20 жени една след друга". Но и той след деветнадесетата жена въздъхнал дълбоко и казал "не мога повече".
Руснаците избухнали в бурни овации "...молодец! победихме американците... ...".
Накрая на свой ред в София на националния се изстъпил и българинът и казал "Сега е момента да докажем пред света, че поне за нещо ни бива. Аз ще оправя 100 жени една след друга"
Започнал той, но както може би се досещате вече след като приключил с 99-тата, се строполил на земята и казал "не мога повече"
Цялата българска публика на стадиона се развикала:
"Като не можеш де си тръгнал бе. Видя ли се колко струваш. Левак. 100 жени щял да ми оправи. Некадърник с некадърник.
:?: :?: :?: :idea: :idea: :idea:
Нема лабаво
Аватар
tornado

Мнение от tornado »

Абе....още един такъв постинг...и със сигурност няма да отида в Торонто... :idea:
Ммммдаааа........ :?
Аватар
sneja

Мнение от sneja »

какво не му харесвате на постинга на човека - той е предназначен за всички:
тези, които са навити да отидат си казват "ето, чудесно е, оправят се хората", а тези, които се колебаят "мммм, това не е за мене" :twisted: :twisted:
Документи до Виена - 22.04.06 г.
Accusé - 28.04.06 г.
Интервю - 29.11.06 г. 10.00 h ОК
Документи Букурещ - 19.12.06
Баркодове - 29.03.07
Медицински - 10.04.07
Направени-24.04.-OK - 03.05.
Покана за виза - 1.06.- ВИЗИ 23.06.
Аватар
edelwais

Мнение от edelwais »

Любо,
кво се чудиш - и американците, и руснаците са зомбирани до дупка!

:lol: :beer:
Пътувахме много, но изобщо ... едва ли.
Аватар
THC
СЕКСИ ПИЧ

Мнение от THC »

ок - няма да губим

и...естествено ,че заслужаваме най-доброто :lol: :lol:
Аватар
gez
Обратна връзка:

Мнение от gez »

ivandi написа:
Gez, kvo ne mu e smisleno na postinga, daje e dvusmislen :D :D :D
Mmm da, imenno .. ili moje bi naistina e prosto mnenie, a Ivandi... :shock: :shock: :shock: ?
Мисли за най-лошото, за да стане най-хубавото
Teze

Kuraj- Borete se i ne se ot4aivaite!!!

Мнение от Teze »

Zdraveite!

Iskah da napi6a mnogo, no ot ba4kane niamam sili da gledam.

Uvolniha, po seriozni pri4ini kolegata mi i sega ba4kam i negovoto i...,ama ste platiat nadiavam se!
Za tezi koito ne znaiat kakvo e (Welfare), az zastoto go biah pisal na /bg-en/, tova e socialna pomost, koiato se polu4ava mnogo trudno i s malko unijenia za nas Belite ,a za tcarnite ot vole.

Izviniavam se 4e sam tolkova diplomati4en ,ama ako raboti6 i si plasta6 vsi4ko, te hvasta iad, zastoto pove4eto ot tezi ot 10 tia sviat se darjat arugantno, plodiat se kato zaici, spat na vesnici po apartamentite i jiveiat 15 4oveka v ednostaen.
Ne me cenzuriraite,
a niakoi hora neka sprat da pi6at v Foruma infantilni i razmazva6ti gluposti zastoto realnosta e Razli4na za Vseki!

VAJNOTO E, 4e tuka ima smisal da se Bori6 i ako si kadaren se vijda i otceniava!!!
Azs imam 3 vi6i obrazovaniav BG, Tuk nisto ne mi priznaha stoto neam Canadski opit . Pravi sa za tozi opit zastoto tuk obrazovanieto e na svetlinnn godini ot na6to, govori za Vis6to.

Rbotia korenno razli4no ot tova koeto sam u4il , no niakoi den ste U4a i ste imam 6ans , za po- dobra rabota i po- dobar standart na jivot ,zastoto ne se drogiram kato 60%ot mesnite , ne pia(mnogo) kato 80% ot mesnite, a po drugoto... absurd da hodia, nemam vreme.

Taka, 4e borete se i elate ,nisto ne gubite parite za obratno i zaemite ste gi varnete za nikolko meseca rabota tuk.
Izvinete ama pakme vikat za problem....
RABOTAaaaaaaaaaaaaaaaa!
Заключено