Нашето интервю!

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Misty
Обратна връзка:

Нашето интервю!

Мнение от Misty »

Здравейте ...
мой ред е да разкажа за наешто интервю !
След доста голяма притеснение ...и това мина...
Сертификати не получихме, но и не ни отказаха ...не ни закриха досието....което е странното...
Но първо да разкажа по традиция за нашето интервю....
Слид всички "страхотии"който чметох....
Интрвюиращия беше много мил и любезен ...усмихнат ..предвдачката също .
Задаваха ни стандартните въпроси...
Представете се!
Спелувайте името си!
От кой град сте?Къде се намира това?!
Къде сте учили?Какво? Кога?Какви предмети?
Разкажете за работата си !
Ккво точно сте вършили?
какво сте работили?
Какво обичате да правите в свободното си време?!
Разкажете за детето си?
Такива общи неща ....но праз цялото време имах усещането ,че са благоразположени и двамата ...понеже съпруга ми е с малко знания по Френски и двамата се надправарваха да му задават пояснителни въпроси..на Френски ръзбира се....за да може да отговори...Най странния въпрос беше Какво мисли детето ви за желанието да емигрирате??!?!?!.. отправен беше към мен!!! каво може да мисли едно 5 годишно дете за това???
Както и да е....след като мъжа ми ..доста се поуплете ...със франсето...
и аз блокирах леко веднъж...и не успях да покажа истинсите си възможности въвъ Френския....Ме емнаха на Английски....Знам го доста добре.Но едва успях да кажа сумата на банковата ни реферинция!!Срам и позор!!След това ме накара до обясна - на Английски какви са качествата на съпруга ми?!
Аз естествено си похвалих"стоката"! :lol: На смешен Френско-Английски.
С две думи не се представихме много добре....
В края на интервюто....мусюто започна да ни обяснява ,че са очаквали да покажем по високо ниво на Френски от това, което свме написали...но ние не сме успели/и сама го разбрах..../...започно да обяснява ,че многто съжалява...., тук аз вече се виждах как попълвам новите документи за новата наша кандидатура,..но стана нещо много странно ...както си говореше каза ,че много би искал да ни помогне и да ни даде още един шанс....Не знам защо?!?Може би му направихме добро впечатление ли нещо ни хареса...Нямам идея!...но каза че оставя дзосието ни отворено ..и ще ни се обади потелефона..
/опита какъв ми е мобилния номер.. :shock: /..за да си обади и да ни каже дали е намерил начин!!!И какъв е той!
Очакваме да ни се обадят до две седмици за да разберем каква ще е нашата съдба!?
Но какъвто и да е отговора ,аз НЯМА да се откажа от мечтата си!

Малко сме разочаровани от себе си...но надежда макар и малка ..има...
ако на някой сее случвало подобно нещо ..нака да пише...и да разкаже...
Искам да благодаря сърдечно за подкрепата на всички От Добрич, които ми се обаждаха и пращаха СмС-и, в знак на подкрепа!!!!
Въпреки неуспеха ни разбрах,колко много хора са били с нас в мислите и сърцата си...и това ме кара да се чувствам много щастлива....БЛАГОДАРЯ ВИ ПРИЯТЕЛИ!!!СЕПЕР СТЕ!!!
А колкото до Канада...ЗНАМ, че един ден ще живея там!!!
...И макар, че от кал сме направени, Господи, аз не искам във кал да прекарам живота си. И не искам тъй ням да стоя край брега да очаквам промяна и все да мълча!
Suny

Мнение от Suny »

Zdravei Misty :)
Tukmo v4era si mislihme za vas i o4akvahme da pi6ete.Iskrenno se nadjavame da vi se obadjat i da vi suobstjat 4e si imate sertificati!!!!
Vie ste mnogo mili hora(dokolkoto vi poznavam ot foruma)i ste stiskame palzi samo v va6a polza!!!!!!!!!
Mnogo,mnogo kusmet i da ni zaradvate i nas sled 2 sedmizi!!!! :thumbsup: :thumbsup:
Vjarvai v me4tite si i te ste stanat realnost!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"Global Warming: Point of No Return?".............
http://www.youtube.com/watch?v=7FVZSUsT ... ed&search=
Misty
Обратна връзка:

Мнение от Misty »

Много ти благодаря за подкрепата и за хубавите думи Suny!!!
мойте надежди са за втора дата за интервю...За изпрящането на сертификати... по пощата направо звучи като 6 -тица от тото-то!
Дали е възможно да се случи така?!
Ще ви стискаме палци на интервюто!!!!
Успех!!!
...И макар, че от кал сме направени, Господи, аз не искам във кал да прекарам живота си. И не искам тъй ням да стоя край брега да очаквам промяна и все да мълча!
ronni
Обратна връзка:

Мнение от ronni »

Съжалявам че не сте взели веднага сертификати, сигурна съм че ще ги получите по пощата! представям си ви какво ви е ... успех
"Chance favors the prepared mind" /"Le hasard ne favorise que des esprits préparés"
L. Pasteur, 1854
dgeami

интервю

Мнение от dgeami »

здравейте ние също сме на вашето дереже.Сигорно сте чели какво стана с нас на 19,04 .Също чакаме отговор но на нас ни каза че с писмо ще ни изпрати отговора си .Трябвало да си помисли дали да ни пусне или да ни одялка.Представяме си в какво положение сте.При нас обааче има една малка подробност че ние бяхме на второ интервю и ако реши да ни скъса трябва да започваме процедурата отново което е абсурд.Надявам се все пак всичко да се развие благополучно .Драснете два три рада ако ви се обади ние също ще пишем.Стискаме палци и желаем успех.
Vesi K

Мнение от Vesi K »

Съжаляваме, че не сте получили сертификатите веднага, но се надяваме това да стане в най-скоро време. Успех! Ще се видим на срещата.
Vesi K
ts

ts

Мнение от ts »

Здравей Misty! Не се притеснявайте, сигурно ще минете. Важното е, че не са ви затворили досието... До скоро!
free

Мнение от free »

Здравей ,Мisty!
При нас нещата също се решиха след интервюто-Ла Рю ни даде 60-дн.срок да му изпратим едни документи и след това получихме сертификатите по пощата.Не се притеснявайте те/изпитващите в повечето случаи наистина са непредубедени /.Мисля ,че ще успеете!!! :lol:
Ееееех....Канада, Канада-сега пък медицинските ни минали през Букурещ,но с ?,която да решат във Виена-дали да ме върнат за някакво допълн.изследване/неизвестно още на МОМ какво/.Е давайте го да го правя , че ми се изчака чаканката!!!
Успех на всичкииииииииииии!!!!! :thumbsup:
monny

Мнение от monny »

този изпитващ вече започва да ме съмнява :lol: :shock: :lol:
Заключено