ima li kupon v Montreal!
-
-
-
darklady написа:Изглежда ти е още рано да го разбереш!!!eva-vet-eva написа:Ей,хора,вие само в къщи ли си стоитеНе мога да го разбера това :nenam:
![]()
![]()
koe mu e rannoto?Ili si kupondjiq ili ne si!Kupona si zavisi ot samite nas

AZ KAZAH

AAA i gledam 4e pi6a ot imeto na jenata

-
- nibis
Купон в Монтреал има много . Градьт е компактен и може да се присьства на нияколко купона за кратко време . Който желае изродщини , може да се пусне по Saint-Denis , Berri-Uqam , Sainte-Catherine . Мене не може да ме убедите , 4е нияма купон в Монтреал . Евентуално , тези , които са още в БГ , може да повярват на тези , които твьрдят , 4е тука се ску4ае ... Вси4ко е вьпрос на атитудине ....
-
Снощи се размърдахме към Сент Катрин-не е зле-поседнахме в 1 рок-кафе на по бира
Навсякъде пише Кафе ненам кое си,а вътре се пие всичко друго,само не и кофе
И народ,народ-все едно съм си в Пловдив,ама е малко по-излъскано/май няма да ме хваща носталгията скоро/
Днес ще сме на разузнаване по другите улици.Добре че започнахте да си признавате лека-полека къде се ходи/не като първите постове-няма,та няма/Кажете си,никой нямя да ви помисли за алкохолици,то с тия цени......

Днес ще сме на разузнаване по другите улици.Добре че започнахте да си признавате лека-полека къде се ходи/не като първите постове-няма,та няма/Кажете си,никой нямя да ви помисли за алкохолици,то с тия цени......