Интервюта днес 18.04

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Аватар
galin
Обратна връзка:

Интервюта днес 18.04

Мнение от galin »

Здравейте на всички съфорумци които очаквате новини за днешните интервюта- А НОВИНИТЕ СА ДОБРИ!!!! Днес преди обяд и двете семейства минаха УСПЕШНО!!!!! Аз имам информация само за DANI@TISHO от Гълъбово. При тях е нямало никакви странични въпроси от страна на интервюиращия.Всички въпроси са били насочени само по документите, но довечера самите те ще напишат много по-подробно!!!!! Интервюиращия и преводачката са били много любезни и мили!!!! Успех на всички на които предстои интервю на тази сесия!!!!
Suny

Мнение от Suny »

:dance: :beer2: :dance:
Ehhhh 4e hubavi novini,4естито!!!!!!!!
:thumbsup: :haplio: Браво ,много се радваме и с нетърпение о4акваме информация от успешно миналите днес:)
Много се радваме 4е тази седмица по4на така добре-дано и така да завърши ! :wink:
"Global Warming: Point of No Return?".............
http://www.youtube.com/watch?v=7FVZSUsT ... ed&search=
Аватар
kalite
Обратна връзка:

Мнение от kalite »

Дано и другата седмица да е такава , защото ще бъда много възмутен и огор4ен ако се оакат нещата. Много съм щастлив , 4е този 4ове4ец се е поотпуснал малко (надявам се за по дълго) . 4естито на миналите успешно, съжалявам много за неуспелите (наистина потресаващо е за мен) , много успех и късмет на следващите( най ве4е си самопожелавам такъв) .

Следя с интерес как се развиват нещата и о4аквам още новини за интервиутата.

До скоро приятели!
Rien de mieux que du sexe avant de dormir
dgeami

интервюта днес

Мнение от dgeami »

БРАВО и Ч Е С Т И Т О на успешно преминалите днес.Моля ви ако все още не сте се напили дайте молко повече инфо как е минало че ние утре сме на ход.Благодаря предварително и успех нататака. :beer: :beer: :beer: :beer:
Аватар
Dani§Ticho
Обратна връзка:

Мнение от Dani§Ticho »

Здравейте на всички съфорумци! Токку що се връщаме от София и бързаме да споделим, че днес минахме интервюто успешно. Първо искаме да благодарим на ГАЛИН, на ДЯКОН ИГНАТИЙ И ЖЕНА МУ и НА МОМЧЕТО КОЕТО НИ ОСИГУРИ МЯСТО ЗА КОЛАТА /ИЗВИНЯВАЙ НО БЯХМЕ ТОЛКОВА ПРИТЕСНЕНИ, ЧЕ ЗАБРАВИХМЕ ИМЕТО ТИ/. ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ!!!! А сега за интервюто - влезнахме в 11.45л Седнахме във фоайето и чакахме около 10-тина минути. Мисля че беше точно в 12 часа, когато преводачката ни покани да влезнем. Казахме Бонжур на мосюто и се здрависахме с неко, след което си закачихме якетата на закачалката и седнахме.Отворихме папките, той ни погледна и каза - много документи. Почна да говори на френски за това как ще протече интервюто а ние само се усмихвахме и казвахме уи. След това се обърна към мене /аз съм водещата/ и започна да ми задава въпроси - каза вие идвате от Гълъбово - къде се намира. Аз му отговорих, после поиска да уточня в коя част на България. Поиска ни паспортите - моят и на детето ни. Поиска ни свидетелството за гр.брак и попита съпруга ми в Раднево ли сме сключвали брака. Той отговори с да, въпреки че си помисли че го питат къде съм родена. Мосюто остана много доволен. После попита мъжа ми къде е роден и кога - той се справи успешно. Попита ме за това къде съм учила, кое ми харесва най-много от финансите /това ми е магистърската степен/, пита ме за следдипломната квалификация - кое е специфичното /аз съм съдебен експерт-счетоводител/. После почна за работата. Изведнъж се обърна към мъжа ми - къде работите- той отговори /последва малко уточнение за работата, защото неговото предприятие е със сменено име. После го попитаха колко часа седмично работи - и той зацикли. Започна да обяснява че работи в екип от 5-6 човека. Той го прекъсна и му повтори въпроса, но мъжът ми се изпоти и съвсем се шашна. Намеси се преводачката - и двамата започнаха един след друг да му обясняват какво го питат, аз отстрани му подсказвам тихо - карант, и той направо се шашна. Тогава преводачката леко с досада каза въпроса на български и тогава последва вече отговор. По някое време мосюто ме попита на английски - аз казах че говоря и спрях. Започнах да обяснявам как съм учила френски в продължение на една година и не мога да включа на англ. а той пи показа че съм написала 8 ниво. Минахме пак на френскил Попита ме какво мисля че ще даде Квебек на моето дете- и аз развих една дълга тема за образованието в БГ и това в Квебек и как вярвам, че Квебек ще даде най-доброто образование за моето дете. Попита съпруга ми защо той иска да имигрира - при което отговорът му беше перфектен /заучен/ и двамата с преводачката се спогледаха. През цялото време когато мъжа ми се запъваше аз повтарях че той е много притеснен /което наистина беше така/ После минахме на английски - каза да му говоря за детето ни - и аз включих разказах му че говори ного добре английски и още 2-3 изречения. След това започна да ни говори - каза че отговаряме на критериите и сме одобрени. Засега това е всичко което се сещам - ако някой има въпроси - ще му отговорим. Сега ще празнуваме. УСПЕХ НА ВСИЧКИ!!!!
Аватар
petia4444
Обратна връзка:

Мнение от petia4444 »

Браво на вас!!!!справили сте се отлично и много се радвам че сте успели!!!!а сега следва едно здраво напиване :beer: :D :partytime:
Всичко идва ,за да си отиде!
Остава само кристалната форма на онова,
което е било и никога няма да се върне!
alsk

Мнение от alsk »

:D bravo na vas ,,kasmet i natatak i az 6te pina edno za vas :D :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
antonypopov
Обратна връзка:

BRAVO-O-O-O-O-O

Мнение от antonypopov »

Mnogo se radvame za vas, nikoga ne sme se samnjavali i za mig, 4e 6te uspeete! Stiskaite palci i za nas:Antony&Veselina, Dimitar&Poli :D :D :D I da go poleete kato podabava, Cheers :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Аватар
darklady
Непокорна

Мнение от darklady »

И нека слънце да огрее и вашия дом!ИзображениеИзображениеИзображение
Невъзможното е предизвикателство!
Аватар
Boko
Има 1 предупр. за БАН
Обратна връзка:

Мнение от Boko »

Браво на вас!!!!справили сте се отлично и много се радвам че сте успели!!!!а сега следва едно здраво напиване

Kakvo napivane ve? A be ia piite, 4e tuk v CA pieneto e dosta expenciv....
Izpolzvaite namalenietoto v BG :beer: Are nazdrave
Каквото посееш това ще пожънеш! Каквото си надробиш това ще сърбаш!
Ако посееш сега ще пожънеш после!
Аватар
Dani§Ticho
Обратна връзка:

Мнение от Dani§Ticho »

Благодарим! ЖЕЛАЕМ УСПЕХ НА ВСИЧКИ - СТИСКАМЕ ПАЛЦИ. ДАНО ДА НЯМА ПОВЕЧЕ СКЪСАНИ!!! ВЯРВАМЕ ЧЕ ЩЕ УСПЕЕТЕ! :lol: :beer: :beer: :beer:
Аватар
Dani§Ticho
Обратна връзка:

Мнение от Dani§Ticho »

Искаме да благодарим и на нашата прекрасна учителка - Донка от Стара Загора, на нашето дете-Стилиян, който до последно ме изпитваше по английски и ми казваше как да отговарям /все си мисля че няколкото неща казани от мене за детето ни на английски ни спасиха кожата/, благодарим и на нашите приятели от Монреал - Яна и Петър и на тези от Стара Загора - Антонии, Веселина, Димитър и Поли, които ни окуражаваха непрекъснато. Успех на всички!
Аватар
tornado

Мнение от tornado »

Браво на вас!!! Много се радвам!!!! :beer: :beer:
И най-вече, че сте успели да прескочите кризата: от френски - на английски...където аз се издъних...и не успях да спася нашите кожи...
Браво! и УСПЕХ!!!! :beer: :beer: :beer:
Аватар
Kuma Lisa

Мнение от Kuma Lisa »

Dani§Ticho, стягайте куфарите вече, честито :D
Нали знаете как в САЩ се избира президент:
минават целия му род под лупа, и се гледа какво е направил за благополучието на страната си и какво е учил и какви титли е защитил.