Uspe6no 2 intervu na 18

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
valko

Uspe6no 2 intervu na 18

Мнение от valko »

Dnes be6e na6eto 2 intervu i za goliama radost za4etohme.Znam 4e ima semeistvo kato nas ,koeto 6te se iaviava utre(19.04)i zatova burzam da pi6a za tova koeto si spomniam.Purvo iskam da kaja 4e gipsa e neosnovatelen,konsula po4ti kloni kum pi4 ot klasa.Su6toto vaji i za prevoda4kata ,predi6niat put be6e za ubivane ,nikakva pomo6t i mnogo zal pogled,a sega sladurana. Behme nasro4eni za 15.30 4asa ,no otidohme mnogo po rano tam.I taka doide vremeto vlizame pi4a uhilen edno Bonjur i vednaga me po4va
1.Predstavete se
2.Kakvo rabotite vmomenta
3.Kakvi sa va6ite zaduljenia
4.Daite si trudovata knijka
5.Opi6ete edin va6 raboten den
6.Za6to iskate da emigrirate v Kebek
7.Otnovo -Kade rabotite v momenta
8.Imate li deza
9.Koi klas sa ,kak se kazvat
10.Kajete ne6to pove4e za tiah
11.Kakvo mislite da rabotite v Kebek
12.Imate li nova bankova referenzia
tova za referenziata malko uslojniava ne6tata ,iskahme da minem sus starata ,no pi4a ne se navi.Sega ediniat ot semeistvoto pak 6te hodi do Sofia i tova nai veroiatno 6te sam az.
Ima6e i spezifi4en za men vapros tai kato sum zavur6il sredno sportno daskalo v Sofia.Pita me dali poddurjam forma,az ne stoplih na momenta i toi po4na da pravi pozi ot kultorizma i vika pompa6 li muskoli.Az se smiah ve4e bez nikakvi zadrujki.Ta mislia si az 4e atmosferata e takava kakvato ti si ia napravi6.Ima6e momenti kogato jena mi se namesva6e bez da pita i konsula ne go vzema6e za gre6ka.Govorete mnogo za motivaziata,obi4a prikazkite.Minahme za okolo 25 min.
Mnogo Goliamo Mersi na tezi koito ba4kat vav foruma i na tezi koito spodeliat.Pojelavam goliam kasmet na tezi koito im predstoi intervu
valko
dgeami

второ интервю

Мнение от dgeami »

браво писах ви лично съобщение обадете се ако имате възможнжст ние сме от 15ч утре благодаря .И да не забравите да се напиете ама здраво. :beer: :beer: :beer:
Suny

Мнение от Suny »

4ESTITO :beer2: :tuut: :beer2:
Mnogo kusmet ,zdrave i uspehi!!!!!
"Global Warming: Point of No Return?".............
http://www.youtube.com/watch?v=7FVZSUsT ... ed&search=
flyfish

Re: Uspe6no 2 intervu na 18

Мнение от flyfish »

Честито :beer:
Последно промяна от flyfish на Вто Апр 19, 2005 1:35 am, променено общо 1 път.
flyfish

Re: Uspe6no 2 intervu na 18

Мнение от flyfish »

valko написа: Mnogo Goliamo Mersi na tezi koito ba4kat vav foruma ...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Последно промяна от flyfish на Вто Апр 19, 2005 2:27 am, променено общо 1 път.
izi

Мнение от izi »

:D :beer: 4estito!
Moje li da objasnite na neznae6tite kakva e procedurata za povtorno javjavane na interviu?
O6te vednaj - uspeh!
valko

Мнение от valko »

Zna4i purvo ne vi pojelavam povtorno iaviavane,ina4e nomera e slednia :Kato se iavite purvia pat i ne vi dostignat minimalen broi to4ki (kakto na nas)konsula vi dava srok do edna godina da izpratite vav Viena dokument za izkarani primerno 200 4asa frenski v lizenzirano u4ili6te.Sledva ili intervu po telefona ili na mesto .V ob6ti linii tova e nadiavam se da sam pomognal
valko
izi

Мнение от izi »

Благодаря за инфо-то. Обичам да съм наясно с нещата предварително.
А кои са лицензираните курсове по френски за София. Може ли някой да сподели?
Аватар
Kuma Lisa

Мнение от Kuma Lisa »

valko, браво на вас :beer:
Успех на следващите :)
Нали знаете как в САЩ се избира президент:
минават целия му род под лупа, и се гледа какво е направил за благополучието на страната си и какво е учил и какви титли е защитил.